K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Spoločnosť Fine&Case s.r.o. prevádzkuje internetový obchod, kde ponúka na predaj: - nábytok - záhradný nábytok - obaly, puzdrá a ďalšie príslušenstvo k mobilným telefónom

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

Služby: -čalúnické. Zákazková výroba: -nábytok.

Nábytok Frendl s.r.o.zabezpečuje na svojej predajni v Žďári nad Sázavou predaj nábytku.

Výroba špaletové, kastlová, zdvojené okná -euro 68 -exteriérové, interiérové dvere -kuchyňské linky -nábytok -truhlářská výroba -truhlářství

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Volám sa Radek Janík a špecializujem sa na remeselnú činnosť. Sídlime v okrese Třebíč a mojím hlavným cieľom je uspokojiť potreby a priania zákazníkom, ktorým môžem pomôcť s obkladmi a omietkami, drobnými opravami, montážou a demontážou nábytku a údržbou domu a záhrady. Ďalej sa zameriavam na výmaľbu stien a tapetárske práce a ponúkam Vám tiež ...

Predaj, maloobchod: -kuchyňské a interiérové štúdio - kuchyne (kuchynské linky) a interiéry HANÁK -sedací súpravy -spotřebiče AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, WHIRLPOOL, LIEBHERR, BEST, FABER, FAGOR, DE Ditrich -drtiče kuchynského odpadu -dřezy FRANKE, BLANCO, SCHOCK, TEKA -Batéria FRANKE, BLANCO, DAMIXA, LA ...

predaj: - bytový nábytok sedacie súpravy, sedačky, obývacie izby - stoličky, kreslá, stoly, barové stoličky, detské stoličky - zabezpečíme výrobu priamo na zákazku.

Profesionálne sťahovanie bytov, rodinných domov, firiem, obchodov... Vypratanie pivníc, pôd, garáží... Bazár so starším nábytkom v zachovalom stave.

Čalúnnické práce. opravy - čalúnenie dverí - zvuková a tepelná izolácia dverí - čalúnená motockylová sedadlá - matrace, sedadlá, nábytok opravy - poťahové látky - matrac - netkanej textílie - molitany.

Zákazková výroba: - atypický nábytok - nábytok z masívu. Návrhy a poradenstvo. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - interiérový nábytok: - obývacie steny - sedacie súpravy - spálňa - detské izby - kuchyne, kuchynské linky, jedálenský sety - stoly a stoličky - vybavenie pracovní a kancelárií, kancelárskych ...

Stolárske práce, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok do bytov aj kancelárií - interiéry -detské izby -obývacie steny.

Kuchynské & interiérové štúdio. Stolárstvo, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - nábytok na mieru.