K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárske práce: - nábytok - schodisko - kuchyňa - knižnice - vstavané skrine - dvere typové - dvere interiérové a priečky - dvere vonkajšie a portály - vonkajšie obklady - komerčné priestory - recepcia - čalúnený nábytok - textilné tapety - reštaurovanie nábytku - reštaurovanie a obnova historických objektov.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Predaj nábytku a zákazková výroba - kancelársky a sedací nábytok - kuchynské linky - vstavané skrine - spálňa.

Návrh, výroba, montáž: - nábytok na mieru - kúpeľňový nábytok - vstavané skrine - drevené dvere - nábytok pre predajne.

Spoločnosť DR Studio sa venuje maloobchodnému a veľkoobchodnému predaju nábytku z umelého ratanu, ktorý je vyrábaný z kvalitného odolného polyuretánového vlákna. Dostanete od nás vysokú kvalitu za prijateľné ceny, s krátkou dodacou lehotou. V ponuke máme široký sortiment nábytku a doplnkov z prírodných materiálov ako je ratan, bambus, morská ...

Veľkoobchod: - detské izby-vybavenie - detské kočíky - detské oblečenie.

O dokonalom interiéri nemusíte len snívať. Sme tu, aby sme vaše predstavy premenili na skutočnosť. Sme firma zaoberajúca sa návrhom, výrobou a montážou nábytku a doplnku bytovej architektúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už 11 rokov. V roku 2003 došlo k zlúčeniu Vestavstylu, výrobca predovšetkým laminátového nábytku, s stolárstvom Straka, ...

Lakšmi – kvalitný indický nábytok to je luxus na dosah. Každý kus je vyrobený ručne a preto je jedinečný. Tento nábytok je vhodný na vybavenie rodinných domov, veľkých bytov, hotelov, reštaurácií, predajní a zámkov.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: Prútený a bambusový nábytok a tovar: - prútené, bambusové koše a košíky mnohých rozmerov a tvarov -bielizňové koše -darčekové, kvetinové, nákupné koše -autokoše, piknikové, kempingové - truhlice - skrine a skrinky, botníky - vešiaky, stojany - stojany na kvety, časopisy, alkohol - ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyňa - drevené schodiská - terasy, pergoly - záhradný nábytok - dvere Predaj: - palivové drevo, drevo

E-shop - kuchynské a bytové doplnky - keramika, sklo - riad - bytový textil - záhradné a pestovateľské potreby a náradie.

Stolárstvo - výroba nábytku na mieru, kuchýň a vstavaných skríň.

Internetový obchod, e-shop: - dizajnový nábytok, osvetlenie.

Spoločnosť vznikla v roku 1994 a už od svojho vzniku sa špecializuje na montáž nábytku. Stolárska výroba, montáž - kuchyňa na mieru - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov - kancelársky nábytok - sedací nábytok - interiéry na kľúč - pokládka - plávajúce podlahy.

Služby - dizajnové návrhy kuchýň - bytový architekt - príprava interiérov vrátane úprav inžinierskych sietí - doprava a montáž kuchýň a elektrospotrebičov.

Stolárstvo, výroba nábytku - okná, dvere - kuchyňa - postele - schodisko.

TRUHLÁRSKE PRÁCE: - návrhy - projekty - výroba. Výroba atypického nábytku najmä pre hotely a reštaurácie, ďalej pre privátnych zákazníkov, kompletné interiérové vybavenie. Zaoberáme sa návrhmi, zákazkovou výrobou a následne montážou nábytku vyššieho štandardu, celých interiérov pre vybavenie: - hotelov - reštaurácií - bánk - ...

Stolárstvo. Výroba - vstavané skrine - kuchyňa - spálňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - pergoly, prístrešky - záhradné domčeky a nábytok.

Firma Korbel sa zaoberá zákazkovou výrobou kuchýň a všetkého nábytku. Výroba nábytku na kľúč: - skrine z masívu, vstavané skrine, nábytok do kancelárie, pracovne, detskej izby, spálne.

Výroba: - stolárstvo - okná - dvere interiérové. exteriérové - nábytok - schodisko - kuchyňa - postele - yybavenie reštaurácií.

Firma sa zaoberá celkovým riešením interiérov a z časti aj exteriérov. Z našej ponuky Vám môžeme ponúknuť: - vstavané skrine - skrine na mieru - kuchynské linky typizované - kuchynské linky na mieru - kuchynské linky so vstavanými spotrebičmi aj bez - vybavenie spálne (posuvná skriňa, postele, komody) - prestavbu bytového jadra - ...

Internetový obchod, e-shop: - bytové doplnky - ratanový nábytok - obrazy

Predaj nábytku - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - rustikálny a sedací nábytok