K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Kuchyňa, výroba kuchýň. Naše zostavy sú svojou kvalitou porovnateľné s tradičnými výrobcami a pri výrobe je používané odolných fólií a samozrejme aj lamina.

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Firma sa zaoberá predajom: - rozkladacie sedacie súpravy - polohovateľné postele pre zdravé spanie - čalúnený nábytok - sklopné postele - antialergické prikrývky a vankúše Klinset. .

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.

Predaj a montáž: - kuchynské linky - spotrebiče - realizácia - návrhy interiérov

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.