K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Predaj nábytku: - kuchyňa a kuchynské linky - obývací nábytok a sedacie súpravy - spálňa - študentské a detské izby - úložné priestory.

FÄRBER CZ s.r.o. – zastúpenie firmy Färber GmbH SRN. Renovácia: - interiérových dverí domových - dverí zárubných drevených a kovových - kuchynských liniek - vstavaných skríň - schodov vrátane zábradlia. Dodávky a montáže: - obložkovaných zárubní - plávajúcich podláh - bezpečnostných a protipožiarnych dverí značky Festa.

Zastúpenie firmy Farber. Renovácia: - dvere interiérové, domové. - zárubní drevených a kovových - kuchynských liniek a skríň. Dodávky a montáže: - obložkových zárubní - plávajúcich podláh - krytu vykurovacích telies. Predaj a montáž plastových okien zn. Finistral. Montáž bezpečnostného systému dverí značka Sherlok. FÄRBER ...

Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kúpeľňový nábytok -nábytok na mieru. 3-D návrhy interiérov na PC**.

Stolárske práce Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine

-výroba nábytku na mieru -požičiavanie párty atrakcií

Firma ponúka tabule, nástenky, vitríny, školský nábytok, lavice, projekčnú techniku, dáta – video projektory a kancelárske potreby.

On-line predaj, e-shop: - sedacie vaky značky ElSack - sedacie vaky značky ElSack - kancelárske stoličky - kancelárske kreslá - komerčné sedenie - sofa a sedačky.

Kúpeľne, veľkoobchod a maloobchod. Kuchyňa - výroba na mieru. Rekonštrukcia interiérov - prestavba kúpeľní.

Kožené sedacie súpravy. Firma BYTCENTRUM v.o.s. vznikla v roku 1992. Ako jedna z mála na českom trhu sa začala venovať výrobe a predaju kožených sedacích súprav, s možnosťou úprav rozmerov podľa požiadaviek zákazníka.

Hydrantové systémy, skrinky pre hasiace prístroje, výroba kovových skriniek.

Ponuka predaja sedacích vakov. V sortimente sú vaky pre deti, dospelých a doplnky ako sú náhradné obaly a náplne. Možnosť výberu z rôznych materiálov

Výroba, veľkoobchod, maloobchodný predaj, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské postieľky -všetky typy roštov -polohovacia ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchodný predaj, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské postieľky -všetky typy roštov -polohovacia ...

Predaj, maloobchod, veľkoobchod, výroba, export a import: - zdravotný matrac - postele a posteľové systémy - lamelové rošty - lôžkoviny a príslušenstvo.

Špecializujeme sa na sedacie súpravy, kreslá a taburety.

Naša spoločnosť sa zameriava na internetový predaj nábytku do interiéru a exteriéru. Nájdete u nás nábytok do obývacej a detskej izby, kuchyne, kúpeľne alebo záhrady. Zaisťujeme dovoz a montáž.

Spoločnosť SSI Schäfer s.r.o. poskytuje služby v oblasti odborného riešenia pre logistické systémy a techniku pre odpady. Sme hlavným dodávateľom plánovania a zavádzania zlúčených logistických systémov. Ďalej ponúkame moderné koncepty pri nakladaní s odpadmi. Logistické systémy - automatizované triediace a skladovacie systémy - manipulačné ...

Dodávky detských nastaviteľných stoličiek JITRO a ďalších drevených doplnkov do detských izbičiek.

Maľovanie, lakovanie, nátery: -okná, dvere -drevo, plast -podlahy -drevené, parketové, PVC, koberce. Zákazková stolárska výroba: -opravy a repase okien i dverí v starej aj novej zástavbe -výroba zákazkových kuchýň a nábytku -repasie (rekonštrukcia) starožitného nábytku od roku 1758. Stavebné práce: -rozsiahle skúsenosti s ...

Výroba: - eurookien - balkónových a vnútorných dverí - atypických kuchynských liniek. Zákazková výroba nábytku. Výroba celodrevených schodísk.

Zákazkové stolárstvo Výroba - nábytok Sústruženie