K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba zákazkového nábytku, knižníc, komôd, jedálenských a konferenčných stolov. Špecializácia na dizajnový nábytok.

Projekcia a výroba atypických interiérov. Výrobky stavebného stolárstva: - dvere - obložky dverí - deliace priečky - okná

Návrh, výroba: - dizajnový nábytok Návrhy a realizácia interiérov.

Internetový predaj, e-shop: -bytové doplnky a dekorácie -nábytok -oblečenie

Maloobchod, predaj, bazár, e-shop: -kuchynský nábytok

Sme česká firma výhradne zastupujúca najlepšie svetové značky v oblasti dojčenského a detského tovaru. Zaoberáme sa veľkoobchodným a maloobchodným predajom. Možnosť nákupu cez internet alebo osobne na našej predajni v dobre dostupnej lokalite Prahy 4. Z našej ponuky vyberáme: - detský nábytok PAIDI, SCHARDT a SAUTHON - opatrovateľky, ...

Služby: - návrh a kompletnú realizáciu všetkých interiérov na kľúč - stavebná projekcia - inžinierska činnosť Zákazková výroba nábytku.

CARELLI Predaj moderných luxusných kožených sedacích súprav, spální, kresiel a stoličiek. Veľký výber dizajnového nábytku, ktorý výborne doplní Vašu modernú domácnosť. Keďže dizajnový interiér bez luxusného a štýlového nábytku, je ako nebo bez slnka!

Kožené sedacie súpravy: - výroba - predaj - veľkoobchod. Vybavenie interiérov: - domácnosti - firmy - výrobné spoločnosti.

Spoločnosť ponúka kompletný sortiment pre kúpeľne - od sanitárnej keramiky, vodovodných batérií a vaní, cez sprchové kúty a hydromasážne systémy, až po obklady a dlažbu, sklenené umývadlá, kúpeľňový nábytok a doplnky vo všetkých cenových reláciách a prevedeniach.

Špecialista na český dizajn od kubizmu cez art deco, funkcionalizmus, Brusel až po súčasnú tvorbu.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - dvere - schodisko Prevádzkareň: Kostolné 386 267 11 Vráž na Berouna

Činnosť: - reštaurovanie nábytku - výroba nábytku, repliky, dizajnový nábytok, nábytok na mieru

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

Predaj - nábytok jedálenské stoly, konferenčné stolíky, skrine, TV stolíky, stoličky

Ponúkam služby hodinového manžela nielen pre oblasť Uhříněvsi, Říčan a okolie. Vykonávam takmer všetky remeselnícke práce, či už v rodinných domoch, rekreačných objektoch alebo bytoch, komplexnú starostlivosť o ovocné a okrasné záhrady, výrobu aj opravy jednotlivých kusov nábytku a podobne. Viac tu: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Firma Ratan-Praha.cz sa zaoberá predajom ručne vyrábaného nábytku a doplnkov zo 100% prírodných materiálov, máme tie najlepšie a rokmi preverené dodávateľa v tomto odvetví. Kvalita je to čo u nás hrá prím.

Maloobchod, predaj, e-shop: -postele -matrace -rošty -obliečky

Služby: -realizácia interiérov Maloobchod, predaj: -bambusový nábytok Predaj, pokládka: -podlahy z exotického dreva

Kuchynské štúdio s vlastnou stolárskou výrobou. Kuchynské zostavy na mieru. Predaj nábytku: - kuchyňa - sedacie súpravy - obývacie steny - nábytok na mieru.

Výroba, predaj, e-shop - sedacie vaky - taburety, kreslá - pelechy pre zvieratá - vankúše.

E-shop - kuchynské pracovné dosky a drezy - jedálenské stoly.

Predaj, maloobchod: -dizajnový nábytok -bytové doplnky