K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Zákazková výroba dreveného, ratanového a čalúneného nábytku, výroba kuchýň.

Zaoberá výrobou nábytku na mieru ako napríklad kuchyne, vstavané skrine, kancelársky nábytok, detské izby, ale aj drobný nábytok podľa priania zákazníka. Poskytujeme všetky služby od zamerania, návrhu, dopravy až po samotnú montáž. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji. Nábytok na mieru, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - kancelársky ...

Kancelársky nábytok, zariaďovanie interiérov kancelárií. Viac ako 10 radov kancelárskeho nábytku s možnosťou okamžitej dodávky.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Prevádzkujeme autorizovaná kúpeľňové štúdiá špecializovaná na luxusné kúpeľne. Predávame kompletný sortiment značky Porcelanosa Grupo. K dispozícii je všetko vybavenie pre kúpeľne: dlažby, obklady, sanitárna keramika, vodovodné batérie, vane, vírivky, sauny, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Stavebná firma Global Agent s.r.o. vykonáva rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní aj výstavbu nových rodinných domov. Ponúkame kvalitné dláždičské, obkladačské, podlahárske, sadrokartonárske aj sklenárske práce. Vyrobíme nábytok na mieru a postaráme sa aj o Vašu záhradu. Sídlime v Prahe. Stavebná spoločnosť, práce, služby: - rekonštrukcie ...

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Stolárstva. Výroba: - kuchynský nábytok - obývacie steny - spálňa - schody, drevené schodisko.

Stolárstva. Výroba - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - skrine.

Kuchynské štúdio, výroba: - kuchyňa, kuchýň - vybavenie bytových aj komerčných interiérov

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňová nábytok - sanitárna keramika - vane, sprchové kúty - inštalatérsky materiál.

Interiérové štúdio - návrhy interiérov - nábytok na zákazku.

Tomáš Matúš sa zaoberá stolárskym a tesárskymi prácami, predovšetkým potom výrobou kuchýň a nábytku na mieru. Doba výroby nábytku a kuchýň sa pohybuje v rozmedzí 3 až 10 týždňov. V rámci kuchynský liniek vykonáva všetky práce - zameranie, návrh, montáž vrátane zapojenia všetkých spotrebičov. Nábytok na mieru: - spálňa - šatne - vstavané ...

truhlářství: - výroba atypického nábytku - výroba, oprava sedacieho nábytku do barov a reštaurácií.

Výroba, predaj - vstavané skrine - nábytok na mieru. Ďalší predajňa - adresa: Argentínska 6, Praha 7 - Holešovice - tel. 220 876 807, 739 317 669. Centrála, výroba: - adresa: Panenské Břežany 222, 250 70 Praha východ - tel. 235 510 113.