K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba: - atypický nábytok z lamina - kompletné vybavenie spální (postele, skrine, nočné stolíky, komody) - šatníkové skrine, skrine na mieru - sieť predajní po celej SR

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...

Výroba: - kuchynské linky - vstavané a voľne stojace šatníkové skrine - obývacie izby - detské izby - kancelárie - predajné pulty

Predaj, eshop: - kúpeľňový nábytok - vane - vaňové zásteny - sprchové kúty - sifóny - kopelnové doplnky - vodovodné batérie.

Nábytkové štúdio: - kuchyňa - nábytok z masívu - zdravé spanie - bytové doplnky. - sektorový nábytok

Výroba: - nábytok, kuchyne, detské izbičky, schodiská, interiérové aj vonkajšie dvere.

V interiérovom štúdiu HANÁK OLOMOUC ponúkame nábytok českého výrobcu HANÁK NÁBYTOK v modernom aj rustikálnom prevedení – kuchyne, stoly, obývacie izby, spálne, šatne a šatníkové skrine, nábytok do detských izieb i pracovní, interiérové dvere. Poradíme vám s výberom nábytku aj ďalších zariaďovacích predmetov, vypracujeme návrhy a vizualizáciu ...

Predaj: - kuchynské vybavenie a nábytok - vybavenie kúpeľní - kúpeľňový nábytok.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Výroba resinových modelov lietadiel. Výroba na zákazku - drevený nábytok na mieru, uzamykateľné vitríny a skrinky. Laserové rezanie a gravírovanie do drevených materiálov, preglejky, plastu, skla, zrkadiel a kože a pieskovanie do skla.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Rezbárske a keramické kurzy. Zákazková výroba originálneho nábytku.

Kúpeľňové štúdio Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Predaj nábytku - postele, spálne - sedacie súpravy - detské izby.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Značkové dizajnové štúdio Gorenje kuchyne Olomouc. Poskytujeme komplexné riešenie Vašej kuchyne od návrhu až po realizáciu. Predávame nábytok aj spotrebiče popredného európskeho výrobcu, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Štúdio zdravého spánku. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixné -ručne polohovateľné -motorové polohovateľné s elektrickým pohonom -doplnky roštov -čalúnené rámy -zdravotný matrac: -prírodný kaučukový matrac KING a QUEEN -kaučukový matrac ...

V našom štúdiu svietidiel a designu sa sústredíme predovšetkým na splnenie požiadaviek našich klientov, ktorým chceme dopriať príjemné prostredie pre spokojné žitie. Zameriavame sa na návrhy a realizácie luxusných interiérov či exteriérov. Návrhy, realizácia, predaj, montáž: - výroba nábytku - nábytok - kuchyňa - jedálne - obývacie ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - kancelársky, sedací nábytok. Obchodné zastúpenie výrobcov kancelárskeho sedacieho nábytku Alfa nábytok ( Interier Říčany a. s. ) Obchodné zastúpenie RIM s. r. o., Antares a. s. . Zadarmo 3D návrhy interiérov. Atypická výroba na mieru. Zaistenie dopravy tovaru k zákazníkovi a montáže nábytku.