K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

J.W. výroba nábytku: - zákazková výroba nábytku z masívneho starého i nového dreva - repliky historického nábytku.

Ján Stříteský sa zameriava na výrobu dreveného a laminovaného nábytku, na stolárstvo, výrobu pergol a prístreškov a postará sa aj opravy a renovácie.

RAUERHOLZ s.r.o. sa zameriava na služby v oblasti schodov, brán, krovov, záhradných prvkov, terás, dverí, interiérového nábytku a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Zámocká 742, 78353 Veľká Bystřice

Návrhy, projekcia, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavenie. Výroba, repasia: - reštaurácie, hotely, kasína - kancelárie, peňažné ústavy, predajne - rodinné domy, byty, kuchyne - portály, okná, dvere, schodiská.

Výroba a predaj: - kreslá - dvojkreslo - taburetky - vankúšiky.

Stavebná činnosť, výstavba: - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - rodinné domy Stavebné práce: - obkladačské - podlahárske - elektroinštalačný - sadrokartonárske - vodoinštalačný - maliarske - murárske Výroba, montáž: - kuchyňa - nábytok na mieru

Kuchynské a interiérové štúdio. Predaj: - kuchyňa na mieru - vstavané spotrebiče - bytový nábytok Brik.

predaj: - kuchyne na mieru - vstavané spotrebiče - bytový nábytok Brik.

Kuchynské a interiérové štúdio Predaj: - kuchyňa na mieru - vstavané spotrebiče - bytový nábytok Brik.

Veľký výber nábytku na českom internete - vyberte si kúsok presne podľa Vašich predstáv a následne ho objednajte u niektorého z našich partnerov. Predaj nábytku do obývačky, spálne, kuchyne, pracovne, chodby, ale aj na záhradu, alebo terasu.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.