K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Zákazková výroba: - nábytku, stolárstvo - realizácia interiérov - grafické návrhy obalov

Kuchyne na mieru - realizácia a 3D návrhy - montáž a servis

E-shop: -bytové doplnky. návrhy interiéru realizácia interiéru Výroba kuchýň a nábytku

Môžeme pre Vás vyrobiť takmer všetky výrobky z masívnych, dyhovaných a laminátových materiálov. Zameriavame sa na kvalitnú ručne robenú prácu. Produkty: -schody -kastlové okná -dvere a vráta -kuchyňa -kancelársky nábytok -zimné záhrady -pergoly -podlahy -stropy -sústružené prvky.

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

V stolárskej dielni vyrábame nábytok všetkého druhu. Na mieru zhotovia kuchynské linky, vstavané skrine, dvere, schody, pergoly, atypický nábytok, kancelárie na mieru.

Stolárstvo, stolárske práce. Stolárstvo, nábytok na zákazku, montáž, výroba, zameranie zadarmo. Výroba nábytku na mieru so zameraním, výrobou, odvozom aj montážou. Kuchyne, postele, komody, vstavané skrine. Materiál: laminát. Poradenstvo, osobná návšteva u vás doma.