K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárske práce. Výroba: -nábytok na mieru.

Zákazková výroba a renovácia, montáž - kuchyňa Zákazková výroba - obývacie a detské izby - vstavané skrine - nábytok na mieru

Výroba - drevené vchodové dvere a vráta Reštaurovanie - nábytok - oprava nábytku Výroba aj na zákazku - repliky historického nábytku - štýlový nábytok

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyňa - postele - skrine

Zákazková výroba nábytku na CNC strojoch.

Stolárstvo. Výroba: -záhradné drevostavby. -pergoly, altány. -záhradné domčeky. -záhradný nábytok. -nábytok z masívu. -schodisko. Práca: -pokládka plávajúcich podláh. E-shop: -OSB dosky. -palubky. -KVH hranoly.

Zákazkové stolárstvo. Práca: -truhlárske.

Remeslá, práca: -truhlárstvo -sklenárstvo Výroba: -nábytok -okná -eurookná -dvere

Leblová M & Z Predaj, maloobchod, zákazková výroba, montáž -nábytok -kuchyňa na mieru -obývacie steny sektorové -sedacie súpravy -sedací nábytok -spálňa -kuchyňa sektorová -kuchynský nábytok -kancelársky nábytok -váľandy -postele, letisko -stoly -stoličky kancelárske, bytové -bytové doplnky -školský nábytok ...

Stolárstvo. Práca: -truhlárske. Výroba: -nábytok na zákazku.

Stolárske práce, stolárske práce: -výroba nábytok, nábytku na zákazku -nábytok na mieru, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa -obývacie steny, stena, -kancelária, dvere, dverí, schody, schodiská.

Predaj: -kuchynský nábytok, pod značkou ORESI kuchyne, registrovanú v rámci Európskej únie.

Stolárske práce. Návrhy, realizácia: - kompletné vybavenie exteriérov a interiérov. Zákazková výroba: - nábytok - dvere, okná - bytové doplnky.

Stolárstvo, podlahárstvo. Vráta, schody, zábradlia, kuchynské linky, obývacie izby, spálne, vstavané skrine.

Nábytkové štúdio. Zákazková výroba nábytku z lamina. Nábytok na mieru: - kuchynské linky - detské izby - spálňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok - vybavenie obchodov. Zameranie a návrhy zadarmo.

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...

Výroba vstavaných skríň a nábytku na mieru. Podľa priania zákazníkov zhotovíme na zákazku police, komody, nočné stolíky a menšie policové steny.

Stolárske práce. Zákazková výroba: - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - bytový nábytok (skrine, postele, spálne, detské izby, ...).

Výroba, predaj: -nábytok na zákazku z masívu i lamina, kuchýň a iného zariadenia interiérov -interiéry na zákazku -detské a študentské izby - kuchyňa - výroba polotovarov - predaj škárovky - CNC obrábanie dielcov - rezanie a formátovanie dielcov - olepovanie hrán - brúsenie, lakovanie - drásanie a poťahovanie dielcov na ...

Predaj a montáž: - laminátové, drevené, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytok. Maliarske, natieračské práce.

Ponúkam zákazkovú výrobu nábytku, kuchynských liniek a ďalších súčastí bytu z dreva, z lamina a dyhy.

Stolárstvo výroba nábytku na zákazku. Výroba - nábytok na zákazku. Vykonávame montáž nábytku, kuchynských liniek a dverí.

Stolárske práce. Zákazková výroba: - nábytok (nábytok na mieru) - kuchyňa, kuchynské linky - vstavané skrine - spálňa - postele - stoly (konferenčné, písacie) - detské izby - obývacie steny - šatníky - kancelársky nábytok - záhradný nábytok - schodisko - zasúvacie dvere - podlahy, pokládka plávajúcich podláh - ...

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba, predaj: - nábytok - interiéry, bytové doplnky. Remeselnícke práce: - stolárske - stolárske.