K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -laboratórny nábytok -vstavané skrine

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - nábytok na mieru

Interiérové štúdio. Výroba kuchyne a nábytok na mieru. Výroba a montáž na mieru. Montujeme spotrebiče značiek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH aj ďalšie, podľa potreby zákazníka. Na prianie vyrobíme návrhy interiéru v niekoľkých stupňoch priestorového zobrazenia.

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Stolárstvo. Výroba, drevovýroba: -nábytok (detský, kúpeľňový) -skrine, poličky -interiéry -kuchynské linky, kuchyne -spálňa -obývacie steny. Remeselnícke práce: -stolárske -truhlárske.

Stolárstvo. Stolárska výroba: -kuchyne, kuchynské linky -eurookná, okná -vstavané skrine -schodisko -interiérový, bytový nábytok na zákazku.

Stolárstvo, výroba: - pergoly - nábytok na mieru - skrine - kuchynské linky

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Remeslo, výroba - stolárske práce Výroba - okná - dvere - schody - nábytok - kuchyňa

Stolárstvo. Výroba: -celodrevnený nábytok - z tvrdého masívneho dreva: -spálňa: -postele, nočné stolíky -skrine, police, komody -obývacie zostavy.

Stolárstvo, tesárstvo: - nábytok, doplnky z masívu - renovácia drevených podláh - montáž doskových podláh - drevené schody - špaletové okná - krovy, ploty, vráta - záhradné altány, domčeky - záhradný nábytok - vstavané skrine z dyhy a lamina - záhradný nábytok z thermowood.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Výroba - kuchyňa - obývacie steny - vstavané skrine - postele - detské izby - nábytok na mieru - kancelársky nábytok Remeslá, zákazková výroba - stolárske práce

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - stoly - postele - skrine

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na zákazku - skrine - interiéry, exteriéry - kuchyňa - drevené schody, schodiská - drevené ploty - drevené obloženie, balkóny. - drevené dvere.

Stolárstvo Karásek je zamerané na zákazkovú výrobu a opravy nábytku, schodísk, dverí a kuchynských liniek pre súkromné osoby aj organizácie.

Výroba - sedliacke a garážové vráta Stolárstvo - výroba z masívneho drevazákazková výroba - vchodové dvere - interiérové dvere s obložkou - euro a špaletové okná - samonosné schody a obkladané na betón - nábytok a podlahy z masívu Zákazková výroba - nábytok z masívu - repliky starého ...

Stolárstvo, podlahárstvo: - montáž nábytku, pergol - nábytkárske práce - podlahárske práce.

Predajňa pre nábytkárov, stolárov a domácich majstrov. Výroba - kvalitné kuchynské linky, obývacie izby a spálne, detské a študentské izby, vstavané skrine, vybavenie podnikových i osobných kancelárií a vybavenie hotelov vrátane recepcií, dvere vrátane zárubní, schodiska, balkónové zábradlie Alpského typu. Predaj nábytkového kovania a LED ...

Stolárstvo, stolárstvo. Stolárske, stolárske práce. Výroba: - okná - dvere - schodisko - nábytok.

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa