K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

Zaisťujeme výrobu dreveného nábytku na mieru aj s jeho montážou a servisom.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Výroba na zákazku: -kuchyňa vrátane elektrických spotrebičov -kancelársky nábytok -vstavané skrine -šatne a šatníkové skrine -spálňa -postele -detské izby.

Stolárstvo, výroba: - okná - schodisko - kuchyňa - nábytok na mieru

Stolárstvo, výroba: - dvere - okná - schody - nábytok. Stavebné zámočníctvo.

Výroba: -okien -dverí -nábytku na zákazku.

Výroba: - stolárskych produktov na zákazku - realizácia interiérov benzínových čerpadiel - eurookien, dverí vchodových a schodísk.

Výroba, montáž: - detské ihriská, kútiky - interiéry na kľúč bytové, kancelárske, reštaurácie

Návrh, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyňa - kancelársky nábytok

Interiéry: -vstavané skrine INDECO CZ** -výroba a montáž skríň na mieru -rozšírený sortiment výplní dverí, mliečne a farebné sklá LACOMAT, LACOBEL -moderné tvary kovania -doprava zadarmo v okresoch Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Predaj a montáž: -kancelársky nábytok HOBIS, kvalitné a cenovo prijateľný -centrálne ...

Výroba, predaj: -nábytok na zákazku -kuchynské linky -vstavané skrine -masívne samonosné schodisko -obklady schodov. Dodávka, montáž: -dvere -obložkové zárubne Sapeli -atypické okná a dvere. Remeslo: -stolár.

Kuchyňa, nábytok na mieru. Výroba, predaj: - kuchynské linky - výroba kuchynských liniek - vstavané skrine - výroba a montáž vstavaných skríň - spálne a postele - detský nábytok - výroba detského nábytku, postelí, spální - kancelársky nábytok - výroba, zhotovenie kancelárskeho nábytku.

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa na mieru -nábytok na mieru -vstavané skrine

Stavebné práce a stolárstvo. Poskytujeme tieto služby v oblasti stavebníctvo: -stavby na kľúč -inštalatérske a kúrenárske práce -špecialista na YTONG, HEBEL, POROTHERM -obkladačské práce, dlažby. -truhlárske práce -nábytok na mieru --repliky a rekonštrukcia dverí, okien a pod.

Služby: -návrhy a realizácia interiérov Výroba: -nábytok -dvere -okná -schody -obloženie

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Šubrt Nábytok Hradec Králové a Východné Čechy - zákazkové stolárstvo - zákazková výroba nábytku - kuchynské linky - kuchyňa na mieru a pod. V regiónoch Hradec Králové, Pardubice, Jičín av ďalších okresoch naše zákazkové stolárstvo ponúka kuchynské linky. Kuchynské linky naše zákazkové stolárstvo vyrobia na mieru.

Stolárske práce: -zákazková výroba z masívu a lamina

Práce stavebné, stolárske a sklenárske. Výroba: - EUROOKNÁ s kovaním ROTO - vchodové a vnútorné dvere - domové vráta - presklené steny - výklady, náklady - izolačné dvojsklá. Zákazková výroba nábytku.

Výroba - kuchynský nábytok - všetok nábytok na zákazku skrine, stoly, stoličky

Ponúkame Vám zákazkovú výrobu a ďalšie služby: – obývacie steny – vstavané skrine – kuchyňa – spálňa – detské izby – repliky starého nábytku – vyvýšené poschodia – okná - špaletové, atypické, portály - dvere - interiérové, vchodové – schodisko - samonosné, obklady existujúcich betónových schodov - interiéry - kancelárie, reštaurácie, ...

Stolárstvo, tesárstvo, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce stolárske a tesárske: - krovy, ploty, drevené balkóny, prístrešky pre autá z dreva. Výroba z masívu, drevovýroba:: - nábytok - kuchyňa - drevené schodisko - vstavané skrine - dvere klasické aj posuvné. Renovácia a opravy nábytku.

Stolárska výroba: -kuchynské linky, dvierka, pracovné dosky -dodanie vstavaných spotrebičov -okná, dvere, nábytok na zákazku.