K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Činnosť: - reštaurovanie nábytku - výroba nábytku, repliky, dizajnový nábytok, nábytok na mieru

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

Kuchynské štúdio, stolárstvo. Výroba, predaj: - kuchynské linky na mieru - návrh a cenová ponuka zadarmo - vstavané skrine.

Výroba, predaj: - nábytok všetkého druhu - zámočníctvo výroba zámkov a kovania.

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba nábytku - pergoly - záhradné domčeky

Zákazkové stolárstvo: - kuchyňa - kúpeľne - kancelárie - stavebná turhlárina.

Stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - nábytok - okná - dvere

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - kancelársky nábytok - obyvacie steny - okná - dvere - kúpeľňový nábytok - spálňa - detské izby - laboratórny nábytok. Výroba stavebno stolárska a tesárska.

Stolárstvo na mieru. Výroba kuchynského a kancelárskeho nábytku.

Výroba, predaj: - nábytok na mieru - vstavané skrine.

Stolárske práce. Zákazková výroba, opravy: -dvere -vchodové a vnútorné -masív -schodisko -kuchynské linky -interiéry -postele, poschodové postele, skrine -rustikálny nábytok na zákazku.

Firma Korbel sa zaoberá zákazkovou výrobou kuchýň a všetkého nábytku. Výroba nábytku na kľúč: - skrine z masívu, vstavané skrine, nábytok do kancelárie, pracovne, detskej izby, spálne.

Drevovýroba: - preglejkové debny - atypické palety - paletový nábytok.

Stolárstvo, podlahárstvo. -Výrobky z masívneho dreva, laminátových dosiek a MDF materiálov. Lakovanie, morenie a finálne povrchové úpravy.

Stolárstvo. Výroba, predaj, poradenstvo, montáž: -eurookná, dvere, interiéry, zákazkový nábytok: -drevené eurookná na zákazku (všetky tvary a veľkosti vrátane oblúka a okrúhlych okien) -historické okná a dvere dub, smrekovec, smrek -parapety, žalúzie, rolety, protihmyzové siete -dvere vchodové, balkónové dub, smrek, borovica, ...

Stolárstvo. Výroba - nábytok na mieru - kuchyňa - spálňa - schody - okná, dvere.

Kompletné vybavenie interiérov. Zákazková výroba, truhlárstvo: -kuchynské linky, kuchyne -detské izby -obývacie steny -kancelársky nábytok -postele, skrine. Poradenstvo v odbore. Zameranie na mieste.

Stolárstvo. Výroba - atypický nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - dvere.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok: -obývacia, kúpeľňová -kuchynské linky -schodisko -dvere -postele.

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Činnosť: -truhlárske práce -zákazková výroba -výroba nábytku a interiérov -stavebno stolárska výroba. -terasy z exotov, Thermodrev a WPC.

Stolárstvo, výroba, služby: - nábytok na mieru - opravy starožitného nábytku - reštaurovanie - rezbárske práce

Stolárstvo. Zákazková výroba - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - okná, dvere.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - bytový nábytok: - postele z masívu, nočné stolíky - jedálenské stoličky a stoly - záhradný nábytok z umelého bambusu, ratanu - záhradné hojdačky.