K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

JSP Interiér s.r.o. sa zameriava na stavbu obchodov na kľúč, zákazkovú výrobu nábytku, montáž a inštaláciu, návrh a realizáciu osvetlenia a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.

Stavebné stolárstvo eurookná, vnútorné a vchodové dvere, kuchynské linky - výroba z masívu, lamina Výroba - kuchynské linky stolárske práce - z fólie dvierka Výroba - eurookná - vnútorné a vchodové dvere (stolárske práce). Vzorková predajňa: Masarykovo námestie 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel. + fax 566 551 ...

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.

Zákazková výroba nábytku: - spálňa, postele - detské izby - obývacie izby - predsieňové steny - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok. Výroba a renovácia kuchynských liniek.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

Stolárstvo, stoláreň. Rekonštrukcia: - historický nábytok Projekcie, návrhy, realizácia, nábytok na mieru: - kancelárie, zasadacie miestnosti, haly - vybavenie reštaurácií, hotelov - zrubové vonkajšie sauny - bytová časť - kancelárske priestory - ateliéry - pergoly, záhradný nábytok.

Jiří Strakerle sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a vyrába nábytok na mieru, knižnice a kancelárske vybavenie.

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Maloobchod, predaj: -nábytok -bytové doplnky -koberce -všetky bytové zariadenia: -čalúnené súpravy - klasické, na mieru -detské nábytkové zostavy -kuchynské kúty -stoličky, stoličiek. Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytku na mieru -zariadenie interiéru na mieru. Stolárstvo, stolárstvo.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Pavel Horký prevádzkuje stolárstvo a zaoberá sa predovšetkým výrobou okien, dverí, zárubní, váz a zákazkovou výrobou nábytku.

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jiří Lukášek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou nábytku pre domácnosti, kancelárie, reštaurácie, prevádzky a bary.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Stolárske prácevýroba z masívu - nábytokvýroba - okná - dvere - schodisko Stolárska výroba - nábytok z masívu Stolárska výroba - okná - dvere Stolárska výroba - schodisko

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Martin Koláčný sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností aj kancelárií a vonkajších stavebných konštrukcií.