K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárska výroba: -nábytok pre reštaurácie a bary kuchyne obývacie steny spálne -okna -vnútorné dvere-masív

Zákazková výroba nábytku a komplexné dodávky interiérov - architektonické návrhy a vizualizácie - kancelársky nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie.

Stolárstvo, stolárska výroba: -stolár, stolárstvo na výrobu nábytku. Zákazková výroba, predaj nábytok na mieru, nábytok, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa, spálňa, obývacie steny, detské izby, vstavané skrine, schody, interiérové, vchodové dvere. Kompletný interiér bytov, byty, kancelária, hotelov, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Stolárstvo a stolárstvo. Výroba - nábytok na zákazku z masívu aj lamina, kríne, komody - kuchyňa - schodisko - altány - dvere.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.

Výroba reklamy a veľkoformátová tlač. Fotoprodukty. Prezentačné systémy. Reklamné predmety. Polepy áut. Stolárske práce. Výroba z dreva: - nábytok - bytové doplnky - mestský mobiliár. Zámočnícke práce, kovovýroba - mestský mobiliár.

Výroba, služby: -návrhy interiérov (3D vizualizácia) - spracovanie výkresovej dokumentácie pre výrobné firmy aj konečných zákazníkov - zákazková výroba nábytku.

Stolárstvo, výroba: - drevené schodiská - špaletové okná - drevené dvere - atypický nábytok.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - 3D vizualizácia.

Zákazková výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa, kuchynské linky - vstavané, vstavané skrine - kancelársky nábytok - obývacie izby - spálňa - detské izby. Kuchynské štúdio: – 28. októbra 112, Ostrava – Moravská Ostrava.