K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Zákazková výroba drevený nábytok vysoká kvalita: -výroba a dodávka nábytku rôzne prevedenia z väčšiny existujího materiálu na báze dreva -dodávané výrobky sú domáca výroba -montáž vykonávaná vlastnými zamestnancami -Používanie materiálu ako masívne drevo (akéhokoľvek druhu), veľkoplošné materiály (MDF, PDP, DTD, ...) povrchovo upravené ...

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Zaoberáme sa činnosťami okolo domu.Renovujeme zatepľujeme okná a dvere, vyrábame nábytok podľa vášho želania, pokladáme nové a opravujeme staré strechy, staráme sa o zeleň a postaráme sa aj o upratovacie práce a mnoho ďalších remeselných činností. Ak nemáte čas ani silu oceníte naše ruky.

Stolárske práce, stolárstvo, stolár, stolárske práce. Výroba dverí, posteľou dvere, schodisko, skriňa, schodísk, skríň, stolov, stôl, stoly, postele kuchynskej linky, kuchyne, kuchýň, zárubní, zárubne, a bytový nábytok.