Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - spálňa - detské izby - ordinácia lekárov Remeslá, služby - stolárske a stolárske práce

Výroba, montáž: - kuchyne, skrine, postele, šatne - nábytok do zrubov, chalúp a dreveniek - schodisko a zábradlie - obklady betónových schodísk a renovácia starých schodísk - dvere - renovácia nábytku a schodísk

Výroba nábytok na zákazku. Realizácia kuchyne, kuchýň, obývacia stena, skrine, detské izby či kúpeľňový nábytok vrátane montáže. - pokládka podláh - kancelársky nábytok - 3D návrhy zadarmo.

Stolárske práce - kuchynské linky - kancelársky nábytok - záhradné domčeky - pergoly. Zákazková výroba - nábytok - spálňa - vstavané skrine - detské izby - záhradný nábytok - posuvné dvere - kúpeľne.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.