Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Značkové dizajnové štúdio Gorenje kuchyne Olomouc. Poskytujeme komplexné riešenie Vašej kuchyne od návrhu až po realizáciu. Predávame nábytok aj spotrebiče popredného európskeho výrobcu, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

V našom štúdiu svietidiel a designu sa sústredíme predovšetkým na splnenie požiadaviek našich klientov, ktorým chceme dopriať príjemné prostredie pre spokojné žitie. Zameriavame sa na návrhy a realizácie luxusných interiérov či exteriérov. Návrhy, realizácia, predaj, montáž: - výroba nábytku - nábytok - kuchyňa - jedálne - obývacie ...

EWE kuchyňa - kuchynské štúdio Predaj: - značkové kuchyne EWE, NOLTE - projekty, návrhy interiérov - kompletné interiéry na kľúč.

Pokrývačstvo, tesárstvo, predaj krytiny, strechy, altány, Výroba euro okien, dverí, plastové okná a dvere, schody, vnútorné dvere s obložkou, kuchyňa a iná výroba z dreva, lamina.

Interirérový designer: Návrhy interiérov - bytové, komerčné, kancelárske. Predaj: - nábytok. Súdny znalec: menovaný rozhodnutím predsedníčky krajského súdu v Ostrave zo dňa 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v odboroch: - Drevo a spracovanie, špecializácia projektovania, konštrukcia a výroba nábytku a interiérov - Textílie, špecializácia ...

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Návrh, výroba, predaj, montáž: -kuchyne, kuchynské linky. Predaj: -kuchynské elektrospotrebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Predaj nábytku: - sedacie súpravy - obývacie steny - detský nábytok - spálňa - kuchyňa.

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - schodisko - vonkajšia konštrukcia.