Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Spoločnosť na svojom e-shope predáva veľkú škálu nábytku, od čalúneného cez drevený, rustikálneho štýlu podľa najnovších trendov. Zákazník si môže vybrať z mnohých typov poťahových tkanín.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - detský nábytok - okná a dvere - komody a skrine - stoly a rohové lavice - schody a zábradlia.

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky Výroba - nábytok (komody, skrine, stoly, ...) Výroba - okná - dvere Výroba - schody - zábradlie

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - obývacie steny - schodisko - zábradlie.

Stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kuchyňa - obývacie izby - postele, spálne - záhradný nábytok - pergoly - detské izby - pracovne - vybavenie interiérov predajní, barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku: - interiéry - kuchynské linky - sedliacky nábytok - schodisko, podlahy - kancelársky nábytok - dvere všetkého druhu - pergoly, podhľady. Rezbárstvo.

Jiří Zatloukal sa zameriava na výrobu nábytku, kuchýň, vstavaných skríň a na stolárske práce.

Predaj, maloobchod: -nábytok: -kuchyňa -jedálene -sektorové spálne -skrine -obývacie sektorové programy.

Stolárstvo Hlaváč s.r.o. sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, obývacích stien a ďalšieho nábytku a vybavenia interiérov na mieru.

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - obývacie steny - vstavané skrine - detské izby - kancelárie.

Naša firma Jaroslav Špička sa zameriava na výrobu masívnych dverí a zárubní, schodov, nábytku, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a ostatných vecí podľa vášho želania. Vyrábame a renovujeme okná a dvere. Ponúkame Vám komletné zákazkové stolárstva a výrobky aj pre najnáročnejších zákazníkov. Naše výrobky nájdete po celej Českej republike a v ...

Výroba - zákazkový nábytok - kuchyne Výroba - zákazkový nábytok - kancelársky nábytok Výroba - zákazkový nábytok - kúpeľňový nábytok predaj - zákazkový nábytok Výroba - zákazkový nábytok - obývacie izby - spálňa - postele - šatne - vstavané skrine - stoly Výroba - drevené vchodové ...

stolárske práce zákazková výroba - kuchyne zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok (obývacie izby, spálne, vstavané skrine, ...)

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba, predaj: - kuchyne - sedací nábytok - obývacie a detské izby - spálňa - skrine

Výroba, predaj: - kuchynskej linky na zákazku, kuchyne: - masív-gaštan, jelša, čerešňa, dub - fólia - lakované - kúpeľňový nábytok predaj: - elektrospotrebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchynská technika, doplnky France, Blanco: - drezy, vodovodné batérie: - nerez, umelý kameň - ...

Výroba nábytku: - bytový nábytok - obývacie izby - detské izby - kuchyne - dvere - kúpeľňový nábytok.

Firma MP NÁBYTOK vyrába nábytok pre kancelárie, kuchyne a ďalšie interiéry. Súčasťou firmy je výrobná prevádzka v Šternberku (ulica Labutie 6), ktorý je zameraný hlavne na výrobu sedacieho a kancelárske nábytku.