Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Maloobchod, predaj: -nábytok -spálňa, skrine, lôžka -obývacie steny -kuchyňa -sedacie súpravy -stoly, stoličky -bytové doplnky -matrace -pohovky -palandy -kancelársky nábytok -čalúnený nábytok -rustikálny nábytok.

Interiéry: -vstavané skrine INDECO CZ** -výroba a montáž skríň na mieru -rozšírený sortiment výplní dverí, mliečne a farebné sklá LACOMAT, LACOBEL -moderné tvary kovania -doprava zadarmo v okresoch Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Predaj a montáž: -kancelársky nábytok HOBIS, kvalitné a cenovo prijateľný -centrálne ...

Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru

Výroba kuchynských zostáv, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň i atypických výrobkov vrátane návrhov.

Maloobchod, predaj: -kuchyňa -kuchynské spotrebiče -doprava a montáž.

Realitná činnosť. Sprostredkovanie, predaj: - rodinné domy - byty - stavebné pozemky. Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - kuchyňa, kuchynské linky. V spolupráci so spoločnosťou Technorol s.r.o. ponúkame predaj: - plastové okná a dvere značky VEKA.