Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárska výroba, kuchyne, kuchynské linky, vstavané skrine

Špecializujeme sa na výrobu a dodávku dverí, vrát a okien. Nami vyrábaný sortiment zahŕňa výrobky z dreva v typovom aj atypickom prevedení, podľa priania zákazníka. Zaistíme nielen špeciálny sortiment dverí a okien, ale aj kompletné dodávky dverných a okenných prvkov pre celú stavbu a to vrátane montáže. Výrobca kuchyne, drevených okien, dverí, ...

Naša firma sa špecializuje na zákazkovú výrobu nábytku. Nábytok vyrábame zo všetkých materiálov ako je masív, ale aj z ďalších moderných materiálov. Zákazníkom vytvoríme návrh a kalkuláciu zdarma. Kuchynské linky dodáme aj so spotrebičmi za výhodné ceny so zníženou sadzbou DPH. Naši zákazníci od nás získajú BONUS - ku kuchynskej linke ...

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku z laminátového a masívneho dreva. Vďaka dlhoročným skúsenostiam vyrábame na mieru interiérové a vchodové dvere, kuchyne, nábytok, okná, schody, pergoly a zimné záhrady a tiež ploty. Na všetku zákazkovú výrobu vám vytvoríme cenovú ponuku ZADARMO. Realizácia vykonávame podľa návrhov a ...

Naše kuchynské štúdio sa zaoberá výrobou kuchýň, slovenských kuchynských liniek, vstavaných skríň, detských izieb, kancelárskeho nábytku a iného interiérového nábytku v oblasti miest Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav a Ivančice.   Medzi prednosti našej firmy patrí osobný prístup ku každému zákazníkovi od samého počiatku realizácie zákazky až do ...

Predaj, maloobchod: -nábytok, váľandy, kuchyne, dvojlôžka, obývacie steny, detské izby, postieľky, stoličky, sedacie súpravy -ratanový nábytok (priamy dovoz z Ázie) -nábytok z bambusu (priamy dovoz) -kancelárskych nábytok -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -Priemyselné tovar -drogerie, hračky.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

Výroba, predaj: - kuchynskej linky na zákazku, kuchyne: - masív-gaštan, jelša, čerešňa, dub - fólia - lakované - kúpeľňový nábytok predaj: - elektrospotrebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchynská technika, doplnky France, Blanco: - drezy, vodovodné batérie: - nerez, umelý kameň - ...

Návrh, výroba, predaj, montáž: -kuchyne, kuchynské linky. Predaj: -kuchynské elektrospotrebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi. OC Triangel Znojmo.

Predaj - svetlá aj LED - nábytok - steny - sedačky - kuchynské linky - projekčné plátna - železiarstvo.

Stolárske práce, stolárstvo, stolár, stolárske práce. Výroba dverí, posteľou dvere, schodisko, skriňa, schodísk, skríň, stolov, stôl, stoly, postele kuchynskej linky, kuchyne, kuchýň, zárubní, zárubne, a bytový nábytok.

Montáže, úpravy nábytku, montáže kuchýň, kuchyne, kuchyňa, pokládka plávajúcich podláh, plávajúce podlahy.

E-shop: -bytové doplnky. návrhy interiéru realizácia interiéru Výroba kuchýň a nábytku

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

V stolárskej dielni vyrábame nábytok všetkého druhu. Na mieru zhotovia kuchynské linky, vstavané skrine, dvere, schody, pergoly, atypický nábytok, kancelárie na mieru.

Predaj: -sektorový nábytok -kuchyne (rôzne farby a veľkosti) -vstavané spotrebiče výpredaj -nábytok kancelársky -nábytok bytový -matrace kancelárske stoličky garniže drevené, kovové Služby: Maloobchod, predaj: -dojčenský a detský tovar, bytový textil, bielizeň -darčekové predmety.