Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérov. Osvetlenie. -kuchynské linky -vstavané skrine -obývačkové steny -detské izby -spálňa.

Výroba stolov: -rozkládací -jednací -konferenční -kuchyňské.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba nábytku na mieru, na zákazku, montáž. Kuchynské linky - spotrebiče vstavané značky Whirlpool, Zanussi, AEG, Electrolux, Miele, Bauknecht a iné vrátane kompletizácie. Nábytok: -kancelársky nábytok, kuchyne, detské izby, spálne -vstavaný, kúpeľňový, postele poschodové s úložným priestorom, vstavané ...

Výroba, návrh a dodávka - kompletné interiéry aj komerčné - kuchyňa - kancelárie - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa. Prenájom lodí, jácht. Požičovňa obytných vozidiel a karavanov.

Stavebná spoločnosť JARYS stav, spol.s r.o. realizuje rekonštrukciu a výstavbu: -kúpeľne v panelových domoch -stavby na kľúč -renovácia. -dodávky kuchýň nielen v panelových domoch.

Jakub Marušák prevádzkuje stolárstvo a stolárstvo v Brne, kde vykonáva výrobu nábytku na mieru do spální, detských izieb, predsiení a poradí si aj s kuchynskými linkami.

Hanák Brno - kuchyne a interiéry Realizácia kompletných interiérov: - kuchyňa - interiéry - kuchynský nábytok - kuchynské linky - nábytok (sedacie súpravy, pohovky, spálne, skrine, ...)

Zákazková výroba, predaj, montáž prvkov pre stavebné výplne, architektonický návrh a vizualizácia 3D: -drevená eurookná -Dvere vstupné vchodové, vonkajšie, vonkajšie, bezpečnostné -Dvere vnútorné drevené, dyhované -Posuvné dvere -licované dvere a zárubne až po strop -zárubně -obložkové dvere -pouzdra posuvných dverí -prírodné ...

Kuchynské štúdio. Zameranie, maloobchod, predaj, montáž: -kuchyne, kuchynské linky -vstavané spotrebiče. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče, elektronika: -práčky -chladničky -mrazničky -umývačka -sporáky -drobné elektrospotrebiče. Ciger Home Design: Showroom H-Park Brno (budova A) Heršpická 11 c, 639 00 Brno Kitchen story ...

služby: -kladení: -podlahoviny -PVC -koberce -laminátové podlahy. Výroba: -oceľové dvere -vrata -protipožární dvere -akustické oceľové dvere -interiéry -bytové doplnky -kuchyňské linky -sádrokartonové konštrukcie. remeslo: -zámečník -podlahář -truhlář. Výroba, montáž zámočníckych výrobkov.

Zákazkový výroba, montáž: - nábytok - kuchyne - detské izby - kancelársky nábytok - záhradné pergoly, altány.

BEX, stavebná a obchodná spoločnosť, spol. s r.o. vykonáva rekonštrukcie bytovej zástavby, zatepľovania, izolácie, novostavby, podkrovné vstavby a nadstavby na kľúč. Ďalej ponúkame sadrokartónové konštrukcie, murárske práce a radi Vám zaistíme aj projektovú dokumentáciu.

predaj: - kuchyne - nábytok - postele - matrac - obývacie steny - spálňa - detský nábytok - predsieňovej steny - botníky - záhradný nábytok. Internetový dom VYBERSITO.CZ - sortiment nábytku, postelí, matracov, obývacích stien, spální, detského nábytku, kuchýň, predsieňových stien, botníku, záhradného nábytku.

Vyrábame nábytok na zákazku a presne podľa Vašich predstáv už viac ako 15 rokov. Nájdete nás v Neslovice, iba 10 minút jazdy od Brna v areáli firiem Kniežací Les. V našich priestoroch nájdete okrem dielne i kuchynské štúdio - showroom, kde Vám predvedieme materiály, z ktorých nábytok vyrábame a najmodernejšie technológie, ktoré u výroby ...

Oficiálny zástupca talianskeho výrobcu nábytku, predaj: - kuchyne - kancelársky nábytok - bytový nábytok - sedačky.

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba - kuchyne - spálňa - komody

Spoločnosť Stach s.r.o. z Břeclavi sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, predsiení a kancelárií.

Kreisldesign. Naša firma sa zaoberá výrobou nábytku a návrhy interiéru. - zameranie, vizualizácie 3D, návrhy materiálov, cenový rozpočet -interiérové výrobky z moderných materiálov -kuchyně, obývacie steny, predsiene, detské izby, kúpeľne -plovoucí podlahy, obklady schodov -venkovní prvky - pergoly, prístrešky a podobné výrobky z ...

Stolárstvo, stolár, stolárske práce, stolárske práce, stolár. Návrh nábytku, nábytok pre interiér Vášho domu a realizácia na zákazku podľa špecifických požiadaviek. Výroba, predaj, dodávka: -kuchynské linky, kuchyne, kuchyne -vstavané skrine, skriňa -obývacie steny, stena -interiéry

Predaj, dovoz, import: -interiéry verejných stavieb -interiéry letiskových hál - check-in, info-desk, info-point, prepážky pasovej kontroly ..... -kancelárske objekty -vybavenie výrobných závodov -vybavenie multifunkčných sál -divadlá a multiplexy -interiéry vysokých škôl -hotelové interiéry - recepcia, haly, salóniky, reštaurácia, izby, ...

RUKE s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu kuchýň na mieru a výber a dovoz spotrebičov.

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Realizácia autorských projektov v interiéri. Projekcia, návrh, poradenstvo, výroba, predaj a dodávka interiérov: -realizácia projektov, projekty ako veľké architektonické ateliéry, tak aj projekty výtvarníkov -interiéry, nábytok pre banky, hotely, komerčné priestory, predajne, kancelárie, reštaurácie, vinotéky, súkromné priestory.. -vlastná ...