Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Kuchynské štúdio v Brne - ponúkame moderné aj rustikálne kuchyne. Návrhy a vizualizácia nielen kuchýň, ale aj obývacích izieb, spální, vstavaných skríň. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotrebiče za akčné ceny. Drezy a batérie zn. Franke, Blanco, Shock.

Návrhy a realizácia dreveného nábytku. Výroba aj zákazková výroba - kuchynské linky na mieru - nábytok aj z masívu - vybavenie reštaurácií - skrine - komody - truhlice - spálňa - ručne maľovaný nábytok - nábytok z masívu - štýlový drevený nábytok - stoly - stolička - ...

Stolárstvo. Výroba - kuchynské linky - detské izby - spálňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok

Stolárstvo Bohuslav Čechvala, ktoré sídli vo Františkových Lázních sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku. Vyrábame vybavenie interiérov domov, reštaurácií, hotelov a kancelárií. Ďalej tiež vyrobíme vstavby, obklady schodísk a stien, kazetové stropy, zábradlia, atypické dvere a okná. Vykonáme aj tesárske práce. Stolárstvo: - zákazková ...

Dodávateľsko montážna firma interiérov. Asahy. Predaj, montáž, servis: - plávajúce podlahy drevené aj laminátové Parador, Quickstep, Fibolok, Kars, Witex, Parla, agnum - masívne parkety vrátane renovácie - vstavané skrine na mieru zn. Brastan: - posuvné dvere - klasické na pánt - skladacie dvere - žalúziové dvere - zhotovenie ...

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - drevostavby, pergoly.

Výroba a predaj nábytku na zákazku: -vstavané skrine -nábytok z lamina -kuchynský nábytok -kancelársky nábytok Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodanie nábytku až domov

Stolárstvo. Zákazková výroba - kuchyňa - nábytok z masívu a drevotriesky - spálňa, detské izby, vstavané skrine - schody - zábradlie (klasické, ozdobné) - dvere - altány, pergoly.

Výroba, montáž: - nábytok - kuchynské linky

Výroba, predaj nábytku. Vyrobíme kuchyne, obývacie izby, skrine, knižnice, komody, stolíky, stoly, detský nábytok, ostatná zákazková výroba, káter collection. Vyrábame schody, okná, dvere, ďalšie stolárske výrobky.

Predaj a montáž plastových okien, výmena a montáž parapetov, murárske práce. Rekonštrukcia, revitalizácia - balkónov - výťahov - striech. Predaj a montáž -interiérové dvere. Kúpeľňové a kuchynské štúdio - kuchyňa, kúpeľňový nábytok - obklady, dlažba. Podlahové štúdio - plávajúce podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na mieru - ...

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

Stolárstvo Soral vyrába a predáva nábytok na mieru, kuchynský nábytok. Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru vrátane návrhu, realizácie a montáže vstavaných spotrebičov.

Výroba kuchýň - vstavané skrine - kancelársky - detský nábytok - stoly - bytové doplnky.

Zákazková stolárska výroba je naším denným chlebom. Naše stolárstvo poslúži všetkým zákazníkom kvalitne a za rozumné ceny. Pomôžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našom sortimente služieb nájdete napríklad drevené okná, dvere, schody, kuchyne, nábytok, drevené opláštenie fasád a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - dvere

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - spálňa

Výroba: -drevené schody -kuchynské linky -interiérový a záhradný nábytok z masívu -atypický nábytok -balkóny a krovy -dvere a obložkové zárubne.

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

Projekčná a realizačná činnosť v architektúre. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavenie interiérov na kľúč. Rodinné domy-drevostavby, haly

MM-nabytok.sk ponúka všetko pre váš dom či byt. Ponúkame kuchynské linky, sedacie súpravy, sedacie vaky, spálne, postele.

Stolárske práce Renovácia a výroba - kuchynské linky Zákazková výroba - nábytok - plávajúce podlahy - okná.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.