Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa - vstavané skrine - detské a obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok.

Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - plávajúce podlahy. Stolárske práce.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - kancelársky nábytok - komerčný nábytok - bytové doplnky - sedací nábytok - osvetlenie.

Predaj: - nábytok - kuchyňa - spálňa - sedačky - kancelársky nábytok

Predaj kuchynského vybavenia, výhradné zastúpenie - kuchynské drezy nerezové, drezové batérie - drviče - systémy odpadkových košov, sortérov.

Zákazková výroba: - kuchynské linky - nábytok - dvere - podlahy.

Stolárstvo, stolárske práce, výroba, dodávka, montáž: - okien (okná, okno) aj euro (eurookná) - dvere, schodiská - kuchyňa, kuchynský nábytok - interiérový nábytok pre nebytové aj bytové priestory - vstavané skrine.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Stolárske práce, výroba: - kuchyňa na mieru - nábytok na zákazku Rekonštrukcia bytových jadier.

Bazár, výkup: - nábytok Penzión pri Krtku Mánesova 990/18

Zákazková výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok

Stolárstvo, podlahárstvo. Zákazková výroba: - kuchyňa, kuchynský nábytok - obývacie a detské izby - kúpeľňový nábytok - spálňa, postele - skrine - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a reštaurácií.

Služby: - návrh, výroba a inštalácia výrobkov z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchynských, kúpeľňových a pracovných dosiek Výroba pre zdravotníctvo, sociálne zariadenie, laboratóriá a gastronómiu.

Kuchynské štúdio, maloobchod, predaj: -kuchyňa, kuchyňa -kuchyne na mieru, návrhy -postele, sedacie súpravy, bytové doplnky Nábytok: -postele, stôl, stoličky, sedacie súpravy, bytové doplnky.

Zastúpenie pre Breclavsko, Jihlavsko a Brno-vidiek. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.

Stolárske práce. Výroba - kuchynské linky - nábytok - postele - schodisko - dvere.

Stolárstvo. Výroba, montáž - vstavané skrine - plávajúce podlahy - kuchynské linky - zákazkový nábytok - schody.

Montáž dverí. Výroba a repasia kuchynských liniek. Montáž nábytku.

Predaj, dodávka, montáž - nábytok - kuchyňa - postele.