Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba, predaj: - kuchynské linky - detské izby - kúpeľňový nábytok - obývacie steny - šatníkové skrine.

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa -kúpeľne -kancelársky nábytok -obývacie steny -vstavané skrine -spálňa -detské izby

Výroba, montáž, predaj, stolárstvo: -bytové doplnky -kuchyňa na mieru - vstavané skrine - kompletné interiéry vrátane návrhu

Práca: -truhlárstvo Služby: -kuchynské a interiérové štúdio Výroba: -kuchyňa -kancelársky nábytok -bytový nábytok

Výroba: - kuchynské linky na mieru - vstavané skrine na mieru

Výroba interiérov Výroba kuchýň, skríň, detských izieb, schodísk, postelí a spální. Návrhy, cenová kalkulácia, výroba, doprava a montáž na mieste u klienta.

Výroba kuchýň a kúpeľňového nábytku. Výroba a montáž vstavaných skríň.

Služby: -vybavenie a úprava interiérov Výroba: -kuchynské linky -kancelársky a školský nábytok

Služby: - predaj, montáž, servis sprchové kúty, boxy a vane od spoločnosti Roltechnik - vodoinštalácia - montáž kuchýň

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - soľné produkty z Himaláje a Mŕtveho mora - šperky z drahých kameňov a polodrahokamov - výrobky z prírodných produktov, čakrových sviec, figúrok a príveskov z polodrahokamov - darčekové a dekoračné predmety z polodrahokamov a iné.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok - kuchynské linky - drevené okná, dvere

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok na mieru - vstavané skrine.

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia komerčných a bytových objektov (klasická výstavba, drevostavby) - návrhy a realizácia interiérov. Zákazková stolárska výroba: - nábytok - kuchyňa - dvere - zárubne - schodisko z masívu a doskového materiálu.

Dovoz, maloobchod, predaj nábytku, nábytok: -čalúnené sedacie súpravy (kožené, látkové s masívnou kostrou) -čalúnená sedacia súprava (kožená, látková s masívnou kostrou) -pohovky, pohovka, váľandy, váľanda, postele -skriňový nábytok -detský nábytok, detské izby -obývacie steny, stena (MDF, lamino, masív) -spálňový nábytok, spálňa -kuchyňa, ...

Stolárska výroba. Návrhy, výroba, montáže: - atypický nábytok do bytových a komerčných interiérov - kuchynské linky vrátane spotrebičov - vstavané skrine - nábytok do obchodov, kancelárií, reštaurácií a barov.

Výroba: - stolárstvo - okná - dvere interiérové. exteriérové - nábytok - schodisko - kuchyňa - postele - yybavenie reštaurácií.

Stolárstvo. Výroba: -schodisko -kuchynské linky -okná -dvere -nábytok

Výroba, predaj: - nábytok (katalógový aj atypický) - vstavané skrine na mieru - kancelársky nábytok - výsuvy - svietidlá - podlahoviny - koberce - doplnky. Kancelárske a kuchynské štúdio - interiéry na kľúč vrátane návrhu v 3D prevedení (ordinácie, markety, študentské štúdiá, rokovacie miestnosti, predajné prepážky, pulty, ...

Stolárstvo -vstavané skrine. -kuchynské linky. -spálňa. -drevené schodiská. -pergoly.

Stolárstvo. Výroba na zákazku - kuchyňa - vstavané skrine.

Značkové dizajnové štúdio Gorenje kuchyne Olomouc. Poskytujeme komplexné riešenie Vašej kuchyne od návrhu až po realizáciu. Predávame nábytok aj spotrebiče popredného európskeho výrobcu, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa na mieru

Výroba, renovácia, predaj: -historický nábytok -nábytok zo smrekového dreva -kuchynské linky -podlahy -zákazková výroba -autodoprava (do EÚ) -kožené sedacie súpravy -kožené kancelárske stoličky.

Predaj kuchynských spotrebičov: - mikrovlnné rúry - umývačky - digestory - odsávače - drezy - drezové batérie.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní Montáž: - kuchynské linky