Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - elektroinštalácia na kľúč - inteligentné domy - generálne opravy elektroinštalácií v bytových domoch aj v administratívnych budovách - zateplenie domu Ďalej zaistí výstavbu bazéna. Kúpeľne na kľúč, kuchyňa a nábytok na mieru. Inžinierska činnosť a projekčné práce.

Kuchynské štúdio Parenica: - 3D návrh kuchynských liniek, vlastná výroba, montáž - výroba detských a študentských izieb - nábytok do predsiení - vstavané skrine - obývacie izby - kancelársky nábytok.

Spoločnosť Drevopal s.r.o. Hulín pôsobí ako výrobca nábytku na mieru. Spolupracujeme s dizajnérmi. Pôsobíme často v regióne Zlínsky kraj, zákazky avšak realizujeme po celej SR. Výroba, montáž: - všetok nábytok na zákazku - kuchyne - kúpeľne - obývacie izby - spálňa - lamino, dyha, masív.

Zákazková výroba nábytku: návrhy, zameranie, dovoz, montáže.

Komplexné stolárske práce poskytuje svojim klientom Truhlářství Vlk. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu nábytku, kuchýň a vstavaných skríň. Ďalej Vám zhotovíme terasu, pergolu či schodisko. Stolárstvo, stolár, výroba, montáž: - zákazková výroba - nábytok na mieru - kuchyne, kuchynské linky - vstavané, vstavané skrine - terasy, pergoly - ...

Stavebná činnosť: - pozemné stavby - rodinné domy - haly - komerčná výstavba Stolárstvo: - nábytok na mieru - kuchyňa

Našou hlavnou doménou je predaj a realizácia: - podláh - kuchýň a nábytku na mieru vlastnej výroby - predaj a montáž dverí a ďalších doplnkov

Stolárstvo, výroba, predaj, dodávka nábytok, nábytku. Zaoberáme sa prevažne zákazkovou výrobou nábytku a kuchýň. -kuchynské linky -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané aj polovestavané skrine -posuvné dvere -stoly, postele -rôzny atypický nábytok.

Predaj: - taliansky nábytok a kuchyňa - najširšia ponuka kvalitných kuchýň - kvalitný detský nábytok - historický nábytok (Chcesterfield, Biedermaier).

Zákazková výroba nábytku: - detské izby - kancelársky nábytok - kúpeľne - kuchyne - obývacie izby - postele - detské izby - schodisko - výrobky z masívu

Veľkoobchod, veľkosklad, sklady, distribúcia, predaj: - stolárske a stolárske materiály, stolárskeho a stolárskeho materiálu - veľkoplošných materiálov - veľkoplošných laminovaných dosiek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - drevovláknité dosky (surová DTD, dyhovaná DTD, MDF surová) - preglejka, preglejok, preglejky - laťovka, ...

pokládka: - linolea, marmolea, PVC - plávajúce, drevené podlahy. Výroba: - kuchyne - vstavané skrine - nábytok na mieru. Predaj a montáž: - interiérové dvere.

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Stolárstvo, zákazková výroba: -kuchyne, kuchynské linky (výber zo 40 farieb a 20 profilov dvierok) -dvere interiérové, vchodové -eurookná -nábytok -obloženie -plávajúce podlahy. Služby: -spracovanie návrhu na počítači -možnosť dodania vstavaných spotrebičov -predaj na splátky -doprava a montáž zadarmo -cnc obrábanie.

Individuálne riešenie interiérov, kuchyne vrátane vybavenia, nábytok pre domácnosti, kancelárie, predajne, reštaurácie, vstavaný nábytok, interiérové dvere, stolárske práce, atypický nábytok.