Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba, návrh, predaj: -graficky návrh podľa vašich predstáv -zakázková výroba -nábytok na mieru -Vstavaný skrine -dekorace skrine, komoda -ložnice -Vstavaný skrine -obývacia izby -předsíň, predsiene -šatna, šatne -kuchyně na mieru -sklápěcí posteľ -děstké izby, skriňa, postele. Výrobná hala: -Brněnská 59 / B, 695 01, Hodonín.

Výroba - kuchyne, kancelársky nábytok, obývacie a detské izby, predsiene, spálne, vstavané skrine, atypický nábytok.

Výroba, predaj nábytku na mieru. sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skrine -nábytok -Dvere a zárubne -podlahy.

Zákazková výroba, návrhy, montáž, predaj nábytku, kompletné (komplexné) realizácia, sektorový nábytok, zákazkové stolařství: -kuchyně (kuchynské linky), kuchynský nábytok, príborníky, zariadenie panelákovej aj pre rodinné domy -klasická aj atypické riešenia -lamino, MDF, masív -ložnice, postele -obývacia izby, obývačky, ...

Spoločnosť Senesi, SA má viac ako 27 rokov skúseností v odbore kompletného vybavenia kúpeľní a kuchýň. Na našich vzorkovniach budujeme pre našich zákazníkov celej inšpiračné zóny. Sme zarizeni detskými kútiky, občerstvením a naši grafici aj predajcovia majú rozsiahle skúsenosti a idú s dobou. Ponúknuť Vám môžeme široký a ucelený sortiment ...

Spoločnosť Sokol interiéry - Richard Sokol je výrobcom kuchyňou a interiéru na mieru od grafických návrhov až po realizáciu. Pracujeme so všetkými materiálmi - s masívom, striekanú MDF s vysokým leskom, dyhovanými materiály, biodoskami alebo lamino. Používame moderné technologické vybavenie, CNC centrá a automatizácie. Sme inovátormi v odbore a ...

tesár nábytok Ponúkame stolárske výrobky pre vybavenie interiérov i exteriérov. Výroba nábytku na zákazku: - okná - lavica - kuchyne - stoly - postele - záhradný nábytok

Komplexné riešenie interiérov. Je dodávateľom ako typizovaného značkového nábytku, tak aj atypických exkluzívnych interiérov. Klientom ponúka služby firemných architektov, možnosť individuálnej voľby materiálov, záručný aj pozáručný servis.

Výroba nábytku na zákazku, kuchynské linky, kancelársky nábytok. prevádzkareň: Areál Svit 64.budova, 5. poschodie.

Zákazková výroba nábytku: - kuchynské linky - schody - dvere - okná - kúpeľňový nábytok - atypické bytové doplnky.

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária

Luxusný nábytok. Zákazková výroba nábytku: - konferenčné, rokovacie stoly - jedálenské stoly - odkladacie, nočné stolíky - stolné lampy - interiérové doplnky - luxusné hodiny, zrkadlá - barovej dosky a pod.

stolárstvo: -výroba nábytku a interiéru -Zo dreva a laminátu -stylový nábytok -kuchyňský nábytok -postele -stoly, lavice, botníky, stoličky -psací stoly -šatní skrine, skrinky, vstavané - skrine -Dvere, vráta -venkovní i vnútorné zábradlie -stylové vybavenie interiérov

Firma MP NÁBYTOK vyrába nábytok pre kancelárie, kuchyne a ďalšie interiéry. Súčasťou firmy je výrobná prevádzka v Šternberku (ulica Labutie 6), ktorý je zameraný hlavne na výrobu sedacieho a kancelárske nábytku.

Výroba, návrh a montáž: - detské izby, vybavenie - kuchyne - vstavané skrine.

služby: - kuchynské štúdio - podlahárske práce - interiéry

Návrh, projekcia, design, zákazková výroba: -kuchyně -kuchyňské linky -interiéry.

Stolařství, stolárstva. Výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine - schodisko, schody - postele, spálňa - detské izby - kancelársky nábytok.

Zákazková výroba nábytku. Nábytok na mieru. Výroba, renovácie: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok pre školy, škôlky - šatne, učebne - kancelársky nábytok - bytové doplnky z dreva.

interiéry Soukup Výroba: - kuchynské linky - vybavenie kancelárií - vstavané skrine - nábytok do obývacích izieb a spální.