Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

stolárske práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - bytový nábytok pokládka - plávajúce podlahy

Jiří Vašíček prevádzkuje stolárstvo, podlahárstvo a zameriava sa na výrobu kuchynských liniek, skríň, šatní, vybavenie kancelárií a mnoho ďalšieho.

Luxusný nábytok a bytové doplnky ponúka svojim zákazníkom internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našom širokom sortimente nájdete sedacie súpravy, pohovky, podnožky, postele, nočné stolíky, jedálenské stoly a stoličky, skrine, komody, kúpeľňový nábytok a tiež širokú paletu veľmi zaujímavých a vkusných bytových doplnkov. Internetový predaj, ...

Spoločnosť Tesárstvo Tvrdý - Michal Tvrdý sa zaoberá predovšetkým tesársku a stolársku výrobou, ale ponúka aj služby plotařské, podlahárske a zámočnícke. Vyrábame terasy na mieru, krovy striech rovných, šikmých aj sedlových, záhradné domčeky, záhradný nábytok, výroba státie pre automobily, kuchynské linky, vstavané skrine, ostatné nábytok, ...

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Maloobchod, predaj: -nábytok -bytové doplnky -koberce -všetky bytové zariadenia: -čalúnené súpravy - klasické, na mieru -detské nábytkové zostavy -kuchynské kúty -stoličky, stoličiek. Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytku na mieru -zariadenie interiéru na mieru. Stolárstvo, stolárstvo.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Sťahovacie služby Maľovanie Výroba - detské drevené ihriská Stolárske práce Prevádzka - upratovacia služba Stráženie detí

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Aleš Paril sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských izieb, vstavaných skríň, výrobu kuchýň, vybavenie do kancelárií a mnoho ďalšieho.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Stolárstva karhal. Stolařství. práca: - stolárske - stolárske. Výroba, montáž: - nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - detský nábytok - kuchynské linky - schody a zábradlia.

Kuchynské a nábytkové štúdio. Výroba: -truhlářská, stolárska. Návrhy, zákazková výroba na mieru, predaj, montáže: -kuchyňské linky, kuchyne (vrátane kuchynských spotrebičov) -kuchyňský nábytok: -židle, stoly, lavice -vestavné skrine.

Stolárstvo. Výroba: -dvere -okná -kuchyňa -dvierka ku kuchynským linkám, nábytku.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku do interiéru aj exteriéru.

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.

Práca: - stolárske, stolárske. Výroba: - drevený nábytok - kuchynské linky - spálňa - obývacie steny - vstavané skrine - schodisko - dvere.