Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Realizácia kuchýň a interiéru po celej Českej republike. V sortimente nájdete nemecké prémiové kuchyne Schüller, Next125 a NOLTE, značkový nábytok talianskych výrobcov, vrátane osvetlenia, dverí, podláh a ďalších bytových doplnkov. Klientsky servis zahŕňa kompletné spracovanie projektu až po finálnu realizáciu interiéru.

Stolárstvo, stolárstvo -zákazková výroba nábytku: -kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa -detská izba, spálňa, -vstavané skrine, komody, váľanda, letisko -drevený nášľap na schody, -vybavenie obchodov, kancelárií, -obklady stien, okrasné ploty, -rôzne drobné bytové doplnky, doplnok. Čalúnnictvo -čalúnické práce, čalúnenie, čalúnica -výroba, ...

Zákazková výroba na mieru -stolárstvo, stolár, stolárstvo -Kuchyňa, kuchyňa, vstavané skrine, skriňa, kancelársky nábytok, interiérový nábytok. Ďalej výroba dverí, dvere, zárubne, zárubne. Fakturačná adresa: Pri Zbrojniciach 548 69156 HRUŠKY

Stolárstvo Eliáš ponúka výrobu nábytku, kuchýň, schodísk, fasád, okien, dverí - pracujem s laminom, drevom, podľa voľby zákazníka. Svojim zákazníkom ponúkam prácu iba z kvalitných a osvedčených materiálov. Používam materiály od osvedčených výrobcov. Mojím cieľom je kvalitná práca, s ktorou bude zákazník spokojný a z mojej práce sa bude tešiť ...

Ponúkame nábytok pre domácnosti aj firmy. Predovšetkým sa zameriavame na nábytok do obývačky ako sú kreslá, sedacie súpravy, konferenčné stolíky a ďalšie.

Josef Štěpánek sa zameriava na zákazkovú výrobu dreveného nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchynských liniek, schodov a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo, čalúnictvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - bytový nábytok.

Výroba, montáž: - konštrukčné drevostavby - zrubové, zrubové stavby - reštauračné stavby - murované stavby - rekonštrukcia - okná, dvere, vráta - schody, podlahy, zábradlia - kuchyňa, nábytok - reštauračný nábytok - fasádne systémy.

Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - kuchynské linky Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - vstavané skrine s príslušenstvom - nábytok - poslete Výroba - dvere Výroba - schody

Návrhy, výroba, montáž, predaj: -plávajúce podlahy -kuchyňa -stoličky, stoly -masívny nábytok -postele.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - spálňa, postele, skrine - kancelársky nábytok - dvere - nábytok a vybavenie pre školy a škôlky

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

Ing. Martin Melichar prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na návrh, zákazkovú výrobu a montáž nábytku. Ide napríklad o kuchyne, schodiská, stoly, nábytok, pergoly a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Václav Kopáček prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu kuchýň, schodísk, dverí, stojanov na víno a ďalšieho nábytku.

Výroba: -nábytok, nábytku. Stolařství. Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine.

Stolárstva. Výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyne - kúpeľňový nábytok.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.

Stavebné stolárstvo eurookná, vnútorné a vchodové dvere, kuchynské linky - výroba z masívu, lamina Výroba - kuchynské linky stolárske práce - z fólie dvierka Výroba - eurookná - vnútorné a vchodové dvere (stolárske práce). Vzorková predajňa: Masarykovo námestie 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel. + fax 566 551 ...

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.