Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - spálňa, postele, skrine - kancelársky nábytok - dvere - nábytok a vybavenie pre školy a škôlky

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

Ing. Martin Melichar prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na návrh, zákazkovú výrobu a montáž nábytku. Ide napríklad o kuchyne, schodiská, stoly, nábytok, pergoly a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Václav Kopáček prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu kuchýň, schodísk, dverí, stojanov na víno a ďalšieho nábytku.

Výroba: -nábytok, nábytku. Stolařství. Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine.

Stolárstva. Výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyne - kúpeľňový nábytok.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.

Stavebné stolárstvo eurookná, vnútorné a vchodové dvere, kuchynské linky - výroba z masívu, lamina Výroba - kuchynské linky stolárske práce - z fólie dvierka Výroba - eurookná - vnútorné a vchodové dvere (stolárske práce). Vzorková predajňa: Masarykovo námestie 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel. + fax 566 551 ...

truhlářství: - Kuchyňa - Obývacie izby - Detské izby - Vstavané skrine a šatne - Spálňa - Písmomaliarstvo

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Individuálne riešenie interiérov, kuchyne vrátane vybavenia, nábytok pre domácnosti, kancelárie, predajne, reštaurácie, vstavaný nábytok, interiérové dvere, stolárske práce, atypický nábytok.

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

stolárske práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - bytový nábytok pokládka - plávajúce podlahy

Jiří Vašíček prevádzkuje stolárstvo, podlahárstvo a zameriava sa na výrobu kuchynských liniek, skríň, šatní, vybavenie kancelárií a mnoho ďalšieho.

Luxusný nábytok a bytové doplnky ponúka svojim zákazníkom internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našom širokom sortimente nájdete sedacie súpravy, pohovky, podnožky, postele, nočné stolíky, jedálenské stoly a stoličky, skrine, komody, kúpeľňový nábytok a tiež širokú paletu veľmi zaujímavých a vkusných bytových doplnkov. Internetový predaj, ...

Spoločnosť Tesárstvo Tvrdý - Michal Tvrdý sa zaoberá predovšetkým tesársku a stolársku výrobou, ale ponúka aj služby plotařské, podlahárske a zámočnícke. Vyrábame terasy na mieru, krovy striech rovných, šikmých aj sedlových, záhradné domčeky, záhradný nábytok, výroba státie pre automobily, kuchynské linky, vstavané skrine, ostatné nábytok, ...

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Maloobchod, predaj: -nábytok -bytové doplnky -koberce -všetky bytové zariadenia: -čalúnené súpravy - klasické, na mieru -detské nábytkové zostavy -kuchynské kúty -stoličky, stoličiek. Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytku na mieru -zariadenie interiéru na mieru. Stolárstvo, stolárstvo.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí