Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské a obývacie steny - interiérové vybavenie - bytové doplnky.

Kartonáž. Výroba, výrobca krabíc, kartónov a obalov z vlnitej lepenky: - klopové krabice - vekové krabice - krabice na sťahovanie - krabica na víno - úložné krabice - archivačné krabice - darčekové krabice - krabica na pizzu - lepenkové krabice - papierové krabice - kartónové krabice - papierové obaly - tvarový výsek - preložky - ...

Firma Vojtech Laube so sídlom v obci Klapý v okrese Litoměřice sa zaoberá všetkou zákazkovou stolárskou výrobou z lamina aj z masívu. Ponúkame výrobu stolárskych výrobkov na zákazku - nábytok na mieru. Zameriavame sa nielen na výrobu z lamina, ale aj z masívu – všetko záleží na výbere zákazníka. Môžete si u nás objednať výrobu kuchynských ...

Predaj, e-shop elektrospotrebičov. Stolárstvo - výroba kuchynských liniek, nábytku, realizácia zimných záhrad, predaj originálnych drevosochárskych výrobkov.

Kuchynské štúdio. Kuchyňa Opava. Návrh, projekcia, predaj, montáž: - kuchyňa na mieru - kuchynský nábytok - kuchynské linky. Výroba kuchýň.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Výroba nábytku: -kuchynské linky -vstavané skrine -písacie stoly -kúpeľňový nábytok.