Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stolárske práce, stolárstvo, stolár, stolárske práce. Výroba dverí, posteľou dvere, schodisko, skriňa, schodísk, skríň, stolov, stôl, stoly, postele kuchynskej linky, kuchyne, kuchýň, zárubní, zárubne, a bytový nábytok.

Montáže, úpravy nábytku, montáže kuchýň, kuchyne, kuchyňa, pokládka plávajúcich podláh, plávajúce podlahy.

E-shop: -bytové doplnky. návrhy interiéru realizácia interiéru Výroba kuchýň a nábytku

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

V stolárskej dielni vyrábame nábytok všetkého druhu. Na mieru zhotovia kuchynské linky, vstavané skrine, dvere, schody, pergoly, atypický nábytok, kancelárie na mieru.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -dvere vonkajšie a vnútorné -vstavané skrine -schodisko -sektorový nábytok -pergoly -balkóny -záhradný nábytok -vybavenie reštaurácií, obchodov a penziónov -okná špaletové

A-typ stolárstva Lang - ponúkame zákazkovú výrobu drevených: okien, dverí, vrát, schodov, kuchynských liniek a nábytku. Zaoberáme sa tiež reštaurovaním historického nábytku. Stolárstvo sa nachádza v blízkosti mesta Pelhrimov.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: -kuchynské linky -nábytok na mieru