Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba, predaj: - kuchynské linky - obývacie steny - detské izby - vstavané skrine.

Sme kuchynské štúdio, ktoré Vám vyrobí kuchyňu, či nábytok na zákazku a tiež vypracuje návrhy s využitím moderných a kvalitných materiálov a technológií. Pôsobíme na trhu od roku 2002 a zakladáme si na individuálnom prístupe k Vám - našim zákazníkom. Pripravíme Vám cenovú ponuku, vytvoríme grafický návrh a odporučíme materiál na použitie. V ...

Kuchynské štúdio Inte Olomouc je prevereným dodávateľom kuchýň na mieru, ktorý si našiel cestu do mnohých českých domácností. Svojim zákazníkom zaručujeme vždy perfektný servis a postaráme sa o kompletné zabezpečenie novej kuchyne - od prvého návrhu až po samotnú realizáciu. Dodávame len kuchyne českej továrenské kvality, a to za tú najlepšiu ...

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Návrhy, projekcia, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavenie. Výroba, repasia: - reštaurácie, hotely, kasína - kancelárie, peňažné ústavy, predajne - rodinné domy, byty, kuchyne - portály, okná, dvere, schodiská.

On-line e-shop: - kvalitný drevený nábytok zo smrekového, bukového, dubového a borovicového masívu - detské, poschodové aj manželské postele - šatníková i policové skrine, nadstavce - komody, bielizníky, knižnice, - solitery a spálňové zostavy, - kuchynské rohové lavice na mieru - počítačové PC stoly, kancelársky nábytok.

Stolárstvo. Výroba: -nábytok na mieru. -kuchynské linky. -dvere. -schodisko. -altány, pergoly, terasy.

Zaoberáme sa kompletnou realizáciou bytových a kancelárskych interiérov. Naše služby sú zamerané na výrobu bytového, kuchynského či kancelárskeho nábytku na mieru vrátane poradenstva, dodávky a montáže. Zameriavame sa na zákazkovú stolársku výrobu. Pracujeme so všetkými materiálmi, ako sú masívne drevo, prírodná dyha, lamino, sklo, umelé kamene ...

Stolárstvo. Výroba -interiérové dvere -barové stoličky -postele, stolíky -vráta -kuchynský stôl -lavica a stolička -kuchynské zostavy -okná - interiérové, exteriérové dvere -obklady, obloženie stien, stropy -schodové zostavy.

Maloobchodný predaj-nábytok: -veľký sortiment kuchynských liniek -kuchynské linky na mieru -značkové kuchynské linky GORENJE -kuchynské linky vrátane elektrospotrebičov a montáže -obývacie steny -sedacie súpravy -spálňa, postele, skrine, komody -detské izby -váľandy, dvojlôžka(dvojlôžka), kanape -ratanový (rattanový) nábytok -kompletné ...

Maloobchod, predaj nábytok: -sedacie súpravy -obývacie izby -obývacie steny -skriňa, skrine, komody, komoda -sedacie súpravy -kreslá, kuchyňa, kuchyňa -jedáleň, jedálne -stoly, stôl, stoličky -spálňa -detské izby -matrace -kancelársky nábytok -bytové doplnky -zákazková výroba.

práca: - montáž sadrokartónu - stolárske.