Kancelárske kreslá, zdravotné stoličky, pracovné stoly, zásuvky a ďalšie úložné priestory sú základnými prvkami každej kancelárie, pracovne či študentského kútika. V školách nájdu naopak uplatnenie školské lavice, menej robustné stoličky a školské skrinky.

Predaj vybavenia interiérov. Nábytok: - kancelársky - bytový - školské - zdravotnícky - kuchynský - postele.

Kancelársky nábytok. Služby: - dodávky systémového kancelárskeho nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelárskych interiérov. Nábytkové rady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedacie rady, súpravy:

Maloobchod, predaj: - kancelárske potreby - kancelárska technika (okrem počítačov) - papier (kancelársky, faxový, technický, xerografický, tlačivá, etikety, obálky, zošity, bloky). - kovový špeciálny kancelársky nábytok (skrine na mapy, registračné skrine). Oprava, servis: - kopírovacie stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

Výroba, predaj: -spálňa - postele, zdravotné matrace a rošty, steny, komody -sedacie súpravy -nábytok pre zdravotnícke zariadenia -nábytok pre školy.

Zákazkové stolárstvo Náchod. Vstavané skrine: Vstavané skrine na mieru zaisťujeme najskôr tým, že u Vás všetko nameriame, zistíme Vaše požiadavky, navrhneme ako bude vyzerať, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálov a farieb a nebojíme sa žiadneho prerastú či atypického miesta. Kuchyňa na mieru. Kuchynskú linku Vám ...

Služby: - vybavenie interiétov administratívnych objektov - doprava a montáž vybavenia - opravy a servis nábytku.

Stolárstvo, výroba: - zákazková - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok - spálňa

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Internetový predaj nábytku, kuchynského vybavenia a bytových doplnkov. Ponúkame moderný dizajnový nábytok do obývacích izieb, spální, pracovní, detských izieb.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Špecializujeme sa na: - kuchyňa, nábytok, kuchynské drezy, a vstavané spotrebiče za priaznivé ceny. Zameranie, kalkulácia a 3D návrh realizácie kuchýň zadarmo. Drezy nerezové aj granitové, nábytok, botníky, komody, konferenčné stolíky, spálne, steny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

SOB nábytok - drevený nábytok z masívu Masívny nábytok má svoje meno – SOB nábytok. SOB nábytok je poskytoval vysoko kvalitného nábytku a doplnkov za konkurencieschopné ceny. Od začiatky vyznávame jasnú stratégiu a to princíp kvality nad kvantitou. Náš nábytok je väčšinou vyrábaný z prírodných materiálov. Masívne drevo: borovica, palisander, ...

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Poskytujeme komplexné služby od zamerania, návrhu a cenovej kalkulácie po výrobu a montáž.

Stolárstvo Marek Jančík sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku predovšetkým z veľkoplošných materiálov ako sú laminované drevotrieskové dosky, dyhované drevotrieskové dosky, MDF dosky, latovky, preglejky atď. Stolárstvo, zákazková výroba: - výroba nábytku na mieru - výroba nábytku na zákazku - nábytok z veľkoplošných materiálov - ...

Zdravotné kancelárske stoličky SpinaliS, obchodné zastúpenie pre Zlínsky kraj. Stoličky majú patentovaný sedák na pružine, ktorý sa naklápa do všetkých strán, čím imituje sedenie na rehabilitačnom balóne. Prevencia bolestí chrbta aj úľava pri chronických problémoch.

Stolárstvo, stolárstvo: - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - kancelársky, kúpelňový nábytok - vybavenie predajní.

Veľkoobchod: - kancelárske kreslá - konferenčné kreslá - konferenčná stolička - pracovná stolička.

Stolárstvo. Výroba: - kusová aj malosériová - dvere - okná - Nábytok na mieru - spálne, kuchyne, úložné priestory, detské izby, obývacie izby, vstavaný nábytok. Ďalšie služby: - rámovanie, zasklievanie, paspartovanie.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - šatne, komody - postele - kancelársky nábytok

Stolárstvo. Návrhy, výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - postele - detské izby - obývacie izby - vstavané skrine - kancelársky nábytok.