K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Služby bytového dizajnéra obnáša: - kompletné návrhy interiérov vrátane výroby vo vlastnom ateliéri - maximálna snaha o spokojnosť klientov - návrh celého interiéru, nápomocnosť radou - plná orientácia na zákazníka hoci len skrze kúsku nábytku - príjem každej výzvy - návrh a výroba kuchýň, spální, izieb, bytov, šatní, kúpeľní, garáží a pod.

Truhlářství Zoul sa zameriava na výrobu štýlového nábytku na mieru. Stolárčine sa zaoberáme od roku 1992, za tú dobu sme získali veľa skúseností a spokojných zákazníkov. Vyrobiť pre Vás môžeme napr. Vráta, dvere, okná, ploty, skrine, kuchnská nábytok, schody a ďalšie. Pri výrobe používame masív i lamino. Stolárska výroba: - nábytok na mieru ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - stoly, knižnice - postele - interiérové prvky

Výroba a návrh interiérov - kuchyne - kúpeľňový nábytok - okná, dvere.

Výroba: -truhlářství. prevádzkareň: Babice u Rosic. Zbýšov: 9. mája 9. vzorkovej štúdio.

Zaoberá sa: - predajom nábytku a ďalšie - montážou okien a dverí - fúkaním tepelnej a protihlukovej izolácie Spolupracuje s rakúskou firmou ISOCELL vyrábajúce izoláciu z celulózy. Zákazník si môže vybrať zo širokej škály produktov. Samozrejmosťou je odborné poradenstvo spolu so ústretovým jednaním.

Predaj naprieč strednou Európou: - detského nábytku, hračiek - školských potrieb - potrieb na von a šport ako sú hojdačky, šmykľavky a pieskovisko - kočíky športové, golfové, súrodenecké, kombinované aj s príslušenstvom - výrobky pre starostlivosť o dieťa

Predaj, servis: - kancelárske, lekárske stoličky a kreslá - detské rastúce stoličky a stolíky - pracovná a dielenské stoličky - viacmiestne lavice. Montáže sadrokartónu SDK. Montáže, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení. Výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a zariadení.

Predaj, e-shop - sedací nábytok - obývacie steny - postele, spálne.

Kúpeľňové štúdio. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obklady, dlažba (dlažby) českej i zahraničnej výroby -sanitární keramika -vany bežné, rohové, masážna (rohová vaňa) -hydromasážní vane a boxy -sprchovací kúty, sprchové zásteny -vodovodní batérie -koupelnový nábytok, kúpeľňové doplnky -tmely, lepidlá (lepidlo) škárovacej hmoty -nářadí ...

Výroba, predaj: -pracovný dosky -obklady -parapety -dvířkovina -schodové prvky -kuchyňský a kúpeľňový nábytok.

stolárske práce - kuchyne - spálňa - dvere, zárubne - zákazková výroba nábytku na mieru.

Firma Jan Kořínek - Vaše podlahy a dvere má dlhoročné skúsenosti s predajom a montážou interiérových dverí a podláh. V našej vzorkovej predajni Vám radi poradíme s výberom vhodného druhu podlahy, v ponuke máme širokú škálu plávajúcich podláh, kobercov i PVC. Predávame bezpečnostné vchodové dvere, protipožiarne a zvukovo izolačné dvere mnohých ...

Stolárstvo, návrh, výroba: - nábytok na mieru.

služby: - montáže kuchýň, kuchynských liniek od firmy IKEA.

Kuchynské štúdio: - návrh, výroba, dodávka kuchyne na mieru - vstavané skrine - rekonštrukcia interiérov.

Bazar, predaj použitého nábytku: - rustikálny nábytok z masívu, stoly, stoličky spálne detské izby, steny, kuchyne, sedacie súpravy. Nábytok dovážame s Nemecka, Holandska. Predaj nového nábytku I. a II. akosti od českých a slovenských výrobcov.

Stolárstva. Výroba - kuchyne - vstavané skrine - schodisko - dvere.

Predaj, e-shop - kancelársky nábytok - kreslá pre manažérov.

predaj - holandský nábytok - sedacie súpravy - konferenčné stoly - ložnicek, postele - kreslá - jedálenské stoly, stoličky.

predaj - kancelárske stoličky, kreslá, nábytok - pracovné a konferenčné stoly - návrhy interiérov.

Stolárstva. Výroba - dvere - schodisko - kuchyne - vstavané skrine.

Stolárstvo, zákazková výroba: - kuchyne - skrine - obývacie izby, pracovne.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne, kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok na mieru.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku - drevené schodiská - pergoly.