K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Zákazková výroba: - kuchyne a nábytok z lamina - vybavenie interiérov. Prevádzkareň Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Naša spoločnosť sídli v meste Blansku a zaoberá sa zákazkovou výrobou atypického nábytku. Vytvoríme grafické návrhy a nábytok do spální, obývacích izieb, detských izieb, kancelárií, predajní, kuchýň, kúpeľní ai. Návrhy a realizácie interiérov Výroba: - zákazkový nábytok - kancelársky - kuchyne - vstavané skrine Služby, ...

E-shop: - reprodukcie čínskeho starožitného nábytku z obdobia dynastií Ming

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - komody

služby: -pilařská výroba -spracovanie dreva -dřevovýroba

Stolárstvo, výroba: - eurookná - dvere - skrine - kuchyne

Stolařství, zákazková výroba: - kuchyne - nábytok.

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele, matrace, rošty - kuchyne - stoličky - stoly, skrine.

Zákazkové stolárstvo: - nábytok - vstavané skrine - okná, dvere - schody

Eshop, internetový predaj, dodávka vodoinštalačného, kúrenárskeho materiálu: - vodovodné batérie - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok - kuchynské drezy - ohrievače - čerpadlá aj ventily na kúrenie

Výroba čalúneného atypického nábytku na mieru. Čalúnnictvo. Očalouníme vám dvere, rám zrkadla aj rám obrazu. Oprava a renovácia čalúneného nábytku. Zhotovenie čalúneného nábytku. vzorková prodejna.¨ Výroba na mieru a na zákazku: - sedacia súprava, sedačky, pohovky - čalúnená posteľ na zákazku presne podľa vašich požiadaviek - ...

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - schody

služby: - kuchynské štúdio - návrh a dodávka ostatného bytového nábytku

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - kuchyňa, spálňa - drevené schodiská, dvere.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - spálňa - kancelársky nábytok - okná, dvere - schodisko

Prevádzka predajní Möbelix. Pobočky po celej SR. predaj: -nábytok -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Stolárstvo, atypická výroba stolárskych produktov, radíme sa k najlepším firmám v odbore. Výroba: - nábytok - stavebné stolárstvo, okná, dvere - schodisko - kuchyne na mieru - zákazkové stolárstvo - postele na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine. práca: -truhlářské -čalounické.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod, zastúpenie, internetový obchod: - kancelársky nábytok - školský nábytok - nábytok pre materské školy, škôlky - nábytok pre školské jedálne.

Kompletný servis pre školy a materské školy, veľkoobchod, projekcie, predaj: - učebné pomôcky, učebnice - audiovizuálne pomôcky - tabule, nástenky - školský nábytok - športové náradie do telocviční. Príslušenstvo pre reguláciu a rozvod LPG propán-butánu a vykurovacieho oleja.

Stolárstva. Výroba, montáž: -kuchyňská linka, linky -kancelárskych nábytok -nábytok do detskej izby -skříně.

Výroba - nábytok na mieru - kuchyne - vstavané skrine.

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -Dvere -interiéry -obklady, stropy -bytové doplnky Typový nábytok. Výroba menších sérií nábytkových dielov.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - dvere - predsieňovej steny.

predaj: - jedálenské stoly, stoličky, postele, komody, televízne stolíky, konferenčné stoly, knižnice, vinotéky a mnoho ďalšieho.

Špecializujeme sa na výrobu dizajnového nábytku z masívu. Zameriavame sa na výrobu stoličiek, stolov a kresiel. Stolárstvo, podlahárstvo