K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Predaj, e-shop - obklady a dlažba - sanitárna technika - kúpeľňový nábytok - vodoinštalatérske a kúrenársky materiál.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -koupelnový nábytok -zakázkový nábytok do kúpeľní na mieru -návrh architekta -potravinové do kúpeľne.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Predaj kuchynských doplnkov. Ponúkame štýlové kuchynské zástery, keramické zapekacie a dekoračné misky, textilné vrecká na pečivo.

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku

Zákazková výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - komody.

Výroba, predaj: - nábytok zo smrekového dreva - jednoposteľ, dvojpostele - rošty do postelí - písacie stoly - vybavenie hotelov, penziónov. práca: - stolárske, stolárske.

Stolárstva. Výroba - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - dvere - postele - pergoly, altány.

Zaoberáme sa zákazkovým CNC obrábaním dreva na 5-tich osom obrábacom centre. Vyrábame stoly, knižnice, postele a ďalší nábytok z masívu. Vykonávame návrh a frézovanie schodísk z masívneho dreva. Naše ďalšie služby: Sériové i kusové výrobky akýchkoľvek tvarov vrátane dodania materiálu Výroba polotovarov pre stolárske dielne Pracujeme podľa ...

Stolárstva. Výroba - nábytok z masívu - skrine - kuchynský nábytok - záhradný nábytok.

Kuchynské štúdio, návrhy, realizácia: - kuchynské linky

Stolárstvo, výroba: - jedálenské, konferenčné stoly - police - kancelárska nábytok - nočné stolíky.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku.

Výroba a predaj: čalúnenie dopravných prostriedkov -čalouněný nábytok -sedací súpravy -dvoulůžka -válendy aj rozkladacie -bytové doplnky -vybavení interiérov, hotelov, reštaurácií.

Poskytujeme konzultácie, návrhy a realizácie nábytku do bytov, domov a komerčných priestorov. Realizujeme kuchyne, vstavané skrine, spálne, detské a študentské izby a ďalší nábytok. Predaj vstavaných a nevestavných spotrebičov Liebherr, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, CATA, AEG, Electrolux, Gorenje, Mora, BEKO a ďalších značiek. Drezy a ...

Stavebná firma Global Agent s.r.o. vykonáva rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní aj výstavbu nových rodinných domov. Ponúkame kvalitné dláždičské, obkladačské, podlahárske, sadrokartonárske aj sklenárske práce. Vyrobíme nábytok na mieru a postaráme sa aj o Vašu záhradu. Sídlime v Prahe. Stavebná spoločnosť, práce, služby: - rekonštrukcie ...

Výroba, predaj, montáže: -vestavné skrine -trubkové systémy -stojany -drátěné konštrukcia - mreží -varía glas. Kompletná realizácia vybavenia interiérov. Stolařství. Zákazková výroba: -nábytok.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcom zákazkového nábytku pre domácnosť aj do kancelárií. Vyrábame z masívu i lamina. Dodávali som i vybavenie pre televízny program Ako sa stavia sen. Zákazková výroba nábytku, stolárske práce: - schodisko - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - detský a študentský nábytok - lavice a vybavenie pre ...

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Stolárstva. Výroba: - kuchynský nábytok - obývacie steny - spálňa - schody, drevené schodisko.