K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku - výroba kuchynských liniek našej produkcie - zameranie a technická príprava zákazky zadarmo - kompletná dodávka kuchynských spotrebičov všetkých značiek - počítačový návrh 3D pri realizácii zadarmo - montáž všetkých výrobkov

Firma RT okna je popredný predajca českých okien, dverí a tieniacej techniky. Pôsobíme na okrese Chrudim a v rámci východných Čiech. Vykonávame aj výmenu okien. predaj: - plastové okná českých výrobcov - vchodové dvere, interiérové dvere - okenné parapety - tieniaca technika. Montáž, demontáž: - výmena okien pri panelových a ...

Moderná škola, s.r.o. je významným českým výrobcom a dodávateľom školského nábytku v celej Českej republike. Sme moderná, dynamická výrobná spoločnosť, ktorá Vám rada poskytne všetko vybavenie do škôl na kľúč od celých učební až po moderné šatne pre všetky typy škôl. V sortimente našich výrobkov nájdete školské lavice, kovové skrine, sklopné ...

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Prevádzkujeme autorizovaná kúpeľňové štúdiá špecializovaná na luxusné kúpeľne. Predávame kompletný sortiment značky Porcelanosa Grupo. K dispozícii je všetko vybavenie pre kúpeľne: dlažby, obklady, sanitárna keramika, vodovodné batérie, vane, vírivky, sauny, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Predaj, e-shop - obklady a dlažba - sanitárna technika - kúpeľňový nábytok - vodoinštalatérske a kúrenársky materiál.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -koupelnový nábytok -zakázkový nábytok do kúpeľní na mieru -návrh architekta -potravinové do kúpeľne.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Predaj kuchynských doplnkov. Ponúkame štýlové kuchynské zástery, keramické zapekacie a dekoračné misky, textilné vrecká na pečivo.

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku

Zákazková výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - komody.

Výroba, predaj: - nábytok zo smrekového dreva - jednoposteľ, dvojpostele - rošty do postelí - písacie stoly - vybavenie hotelov, penziónov. práca: - stolárske, stolárske.

Stolárstva. Výroba - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - dvere - postele - pergoly, altány.