K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba, e-shop: - nábytok z masívu - skrine - postele - komody - stoly

Český výrobca masívnych postelí a spálňového nábytku z malajzijského duba. Naše masívne postele a spálňový nábytok vyrábame z exotických drevín akým je napríklad malajský dub, ktorý je tvrdší a odolnejší ako tuzemský dub.

Našou hlavnou doménou je predaj a realizácia: - podláh - kuchýň a nábytku na mieru vlastnej výroby - predaj a montáž dverí a ďalších doplnkov

Navrhujeme a vyrábame atypický aj typový nábytok či nábytok pre privátne a komerčné interiéry. Ponúkame kompletnú realizáciu až po montáž. Spolupracujeme s českými architektmi a dizajnérmi.

predaj: - matrac - lamelové rošty - postele z masívu - vankúšiky, poťahy - podložky - prevádzka Jevišovice 285 - vzorková predajňa Cihlářská 5

Stolárstvo, výroba, predaj, dodávka nábytok, nábytku. Zaoberáme sa prevažne zákazkovou výrobou nábytku a kuchýň. -kuchynské linky -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané aj polovestavané skrine -posuvné dvere -stoly, postele -rôzny atypický nábytok.

Predaj: - taliansky nábytok a kuchyňa - najširšia ponuka kvalitných kuchýň - kvalitný detský nábytok - historický nábytok (Chcesterfield, Biedermaier).

Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytok -detské izby -bytové doplnky.

Zákazková výroba nábytku: - detské izby - kancelársky nábytok - kúpeľne - kuchyne - obývacie izby - postele - detské izby - schodisko - výrobky z masívu

Veľkoobchod, veľkosklad, sklady, distribúcia, predaj: - stolárske a stolárske materiály, stolárskeho a stolárskeho materiálu - veľkoplošných materiálov - veľkoplošných laminovaných dosiek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - drevovláknité dosky (surová DTD, dyhovaná DTD, MDF surová) - preglejka, preglejok, preglejky - laťovka, ...

pokládka: - linolea, marmolea, PVC - plávajúce, drevené podlahy. Výroba: - kuchyne - vstavané skrine - nábytok na mieru. Predaj a montáž: - interiérové dvere.

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Stolárstvo, zákazková výroba: -kuchyne, kuchynské linky (výber zo 40 farieb a 20 profilov dvierok) -dvere interiérové, vchodové -eurookná -nábytok -obloženie -plávajúce podlahy. Služby: -spracovanie návrhu na počítači -možnosť dodania vstavaných spotrebičov -predaj na splátky -doprava a montáž zadarmo -cnc obrábanie.

Individuálne riešenie interiérov, kuchyne vrátane vybavenia, nábytok pre domácnosti, kancelárie, predajne, reštaurácie, vstavaný nábytok, interiérové dvere, stolárske práce, atypický nábytok.