K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba, obchod, predaj, montáž: -nábytok kancelársky operatívny (6 radov) -nábytok kancelársky manažérsky (6 radov) -školský nábytok -sedací nábytok (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytín.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

Výroba, predaj: - nábytok kancelársky, pracovné - zostavy do obývacích izieb - kuchynské linky, kuchyne - spálne, postele - obývacie izby - dvere.

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -stavebné stolárstvo - EURO okná, dvere (EUROOKNA) -Zariadenia interiérov, barov, predajní, kancelárií, reštaurácií. Prevádzková doba: Po: 6: 00 - 16: 30hod. Ut-Št: 6: 00 - 14: 30hod. Pá: 6: 00 - 12: 30hod.

Výroba, predaj, eshop: - drevený nábytok z masívu: - rustikálny nábytok vlastného designu - kúpeľňové skrinky z masívu. Repliky vidieckeho nábytku.

Skrine na mieru - vždy originálne riešenie priestoru: - vstavané skrine na mieru sa stali neodmysliteľným doplnkom, obývacích izieb, spální a detských izieb miliónov domácností po celom svete - vstavané skrine dokonale využívajú priestor a poskytujú nepreberné množstvo i variabilitu úložných plôch. Kancelársky nábytok: - kompletná ...

Obchodná činnosť - predaj materiálu pre stolárov Stolárske práce Zákazková výroba - drevené obaly Zákazková výroba - nábytok Výroba - reklamné predmety Zákazková výroba - dvere

Naša interiérová firma so sídlom v Českých Budějoviciach sa špecializuje na poradenstvo, design a realizáciu kompletných interiérov bytových a rodinných domov, komerčných priestorov. Súčasne tiež zastupujeme množstvo renomovaných nielen českých, ale aj zahraničných výrobcov v maloobchodnom predaji. Našou hlavnou zásadou je ponuka iba kvalitných ...

Stolárstvo, stolárske práce, nábytok na mieru. Zákazková výroba: -nábytok -kuchyňa -vstavané skrine -dvere -okná -bytové doplnky.

Stolárstvo. Práca: -zákazková výroba, zameranie, poradenstvo -kuchynské linky, kuchyňa, kuchyňa -vstavané skrine -nábytok do prevádzok, ordinácie, kancelárie -detské izby, postele, skriňa, komoda -podsieňové steny, obývačkové steny -kompletná dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové sa zameriava na výrobu dizajnového nábytku z kaučukového dreva. Výroba školského a kancelárskeho nábytku.

Autorizovaná predajňa zn. Indeco. Výroba, montáže, konzultácie, kalkulácie, grafické návrhy: -vstavané skrine, skrine na mieru i skosené s posuvnými dverami zn. Indeco -šatne, šatňa akýchkoľvek rozmerov -konzultácia, kalkulácia návrhov a porovnanie variantov poskytujeme zadarmo. Pôsobnosť v kraji Vysočina.

Naša spoločnosť Cherbourg s.r.o. sa zaoberá zákazkovou kovovýrobou a zámočníckymi a stolárskym prácami. Našu ponuku využijete v priemysle, stavebníctve, poľnohospodárstve, obchode a službách, dopravy ai. Vyrábame pre malé a veľké prevádzky, ale aj pre domácnosti. Naša plne vybavená dielňa je zárukou kvality našich výrobkov. Snažíme sa splniť ...

Výroba: -zákazkové stolárstvo -výroba na mieru -vnútorné, vchodové dvere -vráta -nábytok -ďalšie stavebné a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finálnu montáž.

Práca: -truhlárske Výroba, montáž: -sektorové kuchyne, kuchyne na mieru -vstavané elektrospotrebiče.

Predajňa nábytku DOMESTAV s.r.o. Predaj, návrhy 3D, veľkoobchod, maloobchodný predaj, eshop, export: -nábytok -z masívu-smrek, dub, buk -masívne -detské a študentské izby -spálňa, stolíky, stoly -skrine, šatníkové skrine -stoly pod PC -stoličky, stoličky -komody -polica -postele -jednolôžko, dvojlôžko, poschodové -detské ...

Výroba postelí z masívu, roštov, nočných stolíkov, zdravotných matracov, postelí z masívu s úložným priestorom. Doprava vrátane výnosu a montáže. Komody z masívu a aj šuplíky pod posteľ vrátane prísteliek.

Výroba, predaj: - nábytok: - bytový - postele, sedacie a spálňové zostavy - hotelový (pre ubytovacie zariadenia) - kancelársky - špeciálny nábytok pre zdravotnícke pracovisko, ústavy sociálnej starostlivosti. Zákazková výroba nábytku.

Stolařství, stolárstvo: -jídelní, reštauračné, dizajnové stoly Zákazková výroba, zameranie, spracovanie návrhu v 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývacie a študentské izby, spálne, šatne, restaturace, kancelárie, pracovne, vstavané skrine.

Nábytok M & S - Zdravé spanie Naša rodinná firma tvorí a dodáva produkty pre zdravie a spokojný spánok. Dodáme Vám kvalitné pevnú posteľ v akomkoľvek dizajne a farebnej úprave. Sú zdravotne nezávadné a pohodlné. Radi Vám poradíme s výberom. Ponúkame: - postele drevené, laminátová, dýhové aj rozkladacie - rošty - zdravotné matrace ...

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na mieru - postele z masívu - záhradné domčeky.