K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba nábytku: - vstavané skrine - spálňa, postele - obývacie izby - sedacie súpravy - kancelársky a hotelový nábytok - nábytok do kúpeľní - schodisko.

Milan Galia vykonáva: výroba, drevovýroba, predaj: - bytový nábytok - sedací čalúnený nábytok.

Stolárska výroba, stolárstvo, dyhovanie, lisovanie umakart. interiéry: -truhlářské výrobky -dodání interiérov. exteriéry: -venkovní nábytok -Detská ihrisko, pergoly -terasy a obklady fasád.

Komplexné služby v oblasti návrhy logistického usporiadania a realizáciou vybavovanie administratívnych, bytových a hotelových interiérov nábytkom. Kancelársky nábytok: - rady WALK, TEAM, TEAM-METAL, WING, WING- METAL, SENATOR, MAYA, SYMBOL, EGO, SMART - tvarované stoly, ergonomická pracovisko, záruka 5 rokov - kancelárske ...

Komplexné služby v oblasti návrhov logistického usporiadania a realizácií vybavovania administratívnych, bytových a hotelových interiérov nábytkom: - kancelársky nábytok: - sedací nábytok: - sedadlá do pracovných strojov - bytový nábytok.

zákazková stolárska výroba. Výroba dreveného nábytku, záhradných pergol a schodov na mier vrátane montáže.

Český výrobca nábytku do domu, bytu aj na záhradu. Zameriavame sa tiež na realizáciu pergol, zastrešenie bazénov, zasklenie terás a pergol. Pohodlne vyberať môžete aj na našom e-shope s nábytkom: - ohnisko - vešiakové steny - konferenčné stolíky, stolíky, vešiakové skrine a ďalšie.

Smartdeco s.r.o. sa zameriava na predaj a požičiavanie sedacích vakov, náhradných výplní a doplnkov.

predaj: - kuchyne - nábytok - postele - matrac - obývacie steny - spálňa - detský nábytok - predsieňovej steny - botníky - záhradný nábytok. Internetový dom VYBERSITO.CZ - sortiment nábytku, postelí, matracov, obývacích stien, spální, detského nábytku, kuchýň, predsieňových stien, botníku, záhradného nábytku.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy sa zaoberá výrobou a montážou nábytku, dverí, schodov a zábradlí z masívu. Vyrábame napr. Kuchynskej linky, kancelársky nábytok a ďalej všetko z lamina. Kuchynské linky, kan. nábytok a všetko s lamina a tiež pokladáme plávajúce podlahy. Výroba, montáž: - nábytok - interiéry: - kancelárie - reštaurácia - ...

Stolárstva. Stolařství. Zákazková výroba z lamina a dyhy, montáž, dovoz: -nábytku pre kancelárie, ordinácie, laboratóriá, obchody -bytový nábytok: -obývacia izby, steny -ložnice -detské a študentské izby -kuchyňské linky, kuchyne -předsíňové zostavy, predsiene -Vstavaný skrine -skříně, skrinky -police, ...

Výroba špaletové, kastlová, zdvojené okná -euro 68 -exteriérové, interiérové dvere -kuchyňské linky -nábytok -truhlářská výroba -truhlářství

Stolárstvo, stolárstvo. Oprava, renovácia: - starožitný nábytok, sedliacky nábytok. Výroba, dodávka, montáž: - atypické interiéry pre reštaurácie, hotely, obchody - nábytok - repliky starožitného nábytku.

Výroba: - drevené dvere, okná, zárubne - kancelársky, záhradný nábytok - schodisko - kuchynské linky - vstavané skrine. Stavebná činnosť, výstavba, rekonštrukcia: - záhradné domčeky, altány, pergoly a terasy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vodovodné batérie -hydroterapeutické vane -sanitárna keramika -vybyvenie kúpeľní -Španielske kúpeľne -značková stavebná keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozca do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Výroba sedacích súprav. Predaj sedacieho nábytku.

Predaj: - nábytok pre dom a záhradu: - kuchyňa - obývacie steny - kreslá - jedálenské stoličky - stoly - nábytok z masívu - kúpeľňový nábytok - záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba: - drevené postele - šatníkové skrine - komody - stoličky - stoly - rohové lavice - záhradný nábytok

Služby: - upratovacie práce - údržba zelene - maliarske a natieračské práce - výškové práce - výmena kuchynskej linky - rekonštrukcia kúpeľní - deratizácia

Firma sa zameriava na regálové systémy a kompletné vybavenie kancelárií a iných predajných interiérov. Tiež montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - kancelársky nábytok - kancelárske čalúnené stoličky INFO. Remeselnícke práce: - stolárske práce.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - nábytok - bytové doplnky - kancelársky nábytok - obývacie steny.

Činnosť: - zákazková výroba nábytku

Remeslá: -truhlárstvo Výroba: -všetok nábytok na mieru -interiérové dvere -okná -interiérové schody

Firma Martin Balonek sa už od roku 1991 zameriava predovšetkým na výrobu a montáž drevených schodísk. V rámci našej činnosti ponúkame všetky služby vrátane zamerania a vypracovania návrhu. Súčasne sa zaoberáme aj zákazkovou výrobou a montážou drevených výrobkov ako sú dvere, okná, vstavané skrine, kuchynské linky a obklady stien i stropov. ...