K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba: - drevené dvere, okná, zárubne - kancelársky, záhradný nábytok - schodisko - kuchynské linky - vstavané skrine. Stavebná činnosť, výstavba, rekonštrukcia: - záhradné domčeky, altány, pergoly a terasy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -vodovodné batérie -hydroterapeutické vane -sanitárna keramika -vybyvenie kúpeľní -Španielske kúpeľne -značková stavebná keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozca do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Výroba sedacích súprav. Predaj sedacieho nábytku.

Predaj: - nábytok pre dom a záhradu: - kuchyňa - obývacie steny - kreslá - jedálenské stoličky - stoly - nábytok z masívu - kúpeľňový nábytok - záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba: - drevené postele - šatníkové skrine - komody - stoličky - stoly - rohové lavice - záhradný nábytok

Služby: - upratovacie práce - údržba zelene - maliarske a natieračské práce - výškové práce - výmena kuchynskej linky - rekonštrukcia kúpeľní - deratizácia

Firma sa zameriava na regálové systémy a kompletné vybavenie kancelárií a iných predajných interiérov. Tiež montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - kancelársky nábytok - kancelárske čalúnené stoličky INFO. Remeselnícke práce: - stolárske práce.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - nábytok - bytové doplnky - kancelársky nábytok - obývacie steny.

Činnosť: - zákazková výroba nábytku

Remeslá: -truhlárstvo Výroba: -všetok nábytok na mieru -interiérové dvere -okná -interiérové schody

Firma Martin Balonek sa už od roku 1991 zameriava predovšetkým na výrobu a montáž drevených schodísk. V rámci našej činnosti ponúkame všetky služby vrátane zamerania a vypracovania návrhu. Súčasne sa zaoberáme aj zákazkovou výrobou a montážou drevených výrobkov ako sú dvere, okná, vstavané skrine, kuchynské linky a obklady stien i stropov. ...

Stolárstvo Antonín Ceral ponúka zákazkovú výrobu nábytku so špecializáciou na kuchynské linky. Spoločnosť bola založená už v roku 2003 Nábytok na zákazku vyrábame pre zákazníkov podľa ich dopytu. Okrem zákazníkov v blízkosti našej výroby máme zákazníkov z Hradca Králové, Jičína, Dvora Králové, Vysokého Mýta. Výroba: - kuchynské linky - ...

Kancelárske potreby online - internetový obchod s garanciou dodať kancelársky tovar zajtra alebo zadarmo po celej SR.

Spoločnosť David Vender sa zameriava na realizácie kancelárskych interiérov, skladov či prevádzok na kľúč. Zariadime všetko od návrhu, dodanie, až po montáž kancelárskeho nábytku, stoličiek a ostatného vybavenia prevádzky. Zákazky realizujeme v rámci Prahy a Stredočeského kraja. Sídlime v Prahe - Vršoviciach. Naše služby:  - návrh, realizácia ...

Zaoberáme sa stolárskou výrobou. Vyrábame nábytok ako z lamina, tak z masívu. Na zákazku zhotovíme výrobky podľa vašich predstáv. Vyrábame pergoly, terasy, drevené obklady, kuchynské linky, komody, záhradný nábytok, montujeme aj vstavané skrine, vyrábame drevené schodiská, aj dvere. Spokojný zákazník je vždy náš cieľ.

Predaj, návrh, realizácia: - kuchyňa - stoly, stoličky, kuchynské linky, madlá, úchyty, príslušenstvo, doplnky.

Smrek Interier s.r.o. sa zameriava na návrhy interiérov a výrobu lakovaného nábytku z dyhy a laminovaných dosiek.

Najlacnejšie vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami. V našej ponuke nájdete dvadsaťpäť farieb laminovaných dverí v kombinácii s koženkou, sklom alebo zrkadlom. A ak sa vám páči ratan, príďte si k nám vybrať zo štyroch vzorov v dvadsiatich farbách. Sklo aj zrkadlá sú k dispozícii v niekoľkých farbách, opatrené bezpečnostnou fóliou.

Dizajn, plánovanie a nárhy interiérov - kuchyňa - výroba nábytku na zákazku - kúpeľne - sklenárske, zámočnícke a kamenárske dodávky.

Výroba nerezových kuchynských drezov. Lisovanie plechu a plošných dielov. Povrchová úprava nerezových plechov.

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Výroba a predaj: - nábytok pre hotely, reštaurácie, kaviarne, kongresové a konferenčné centrá. V našej ponuke nájdete cateringové stoličky, konferenčné stoličky, drevené stoličky a drevené stoly, konferenčné stoly, návleky na stoličky a príslušenstvo k nábytku.