K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

predaj: -široký sortiment posteľou, priestranných skríň, čalúneného nábytku, kancelárskych stoličiek, konferenčných, pc a tv stolov, jedálenských stolov, stoličiek a setov, bytových doplnkov a ďalšieho nábytku s klasickým i moderným dizajnom. -významný firemné predajca nábytku od spoločnosti Jitona na juhozápadnej Morave.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - sedacie súpravy - obývacie steny - kuchynské linky - jedálenské stoly - spálňa - detské izby - poschodové postele - kúpeľňový nábytok - šatníkové skrine - konferenčné stoly, stolíky - nábytok z borovicového dreva - matrac do postele - anatomické vankúše.

Spoločnosť Albatech, s.r.o. vykonáva murárske práce, kompletné stavby, rodinné domy, hrubé stavby, strechy, sadrokartóny, výklady, rolety. Tvoríme interiéry, dodávame stolárske výrobky na mieru a zaistíme odbornú montáž. Činnosť - murárske práce - strechy - sadrokartóny - kompletné stavby - rodinné domy - hrubé stavby - náklady - ...

Zákazková výroba: - kuchýň - vstavaných skríň - nábytku na mieru Na všetok nábytok používame kvalitné kovanie rakúskej firmy BLUM

Predajňa. Maloobchod, e-shop: -ratanový nábytok -bytové doplnky. prevádzkovateľ: FORLIVING s.r.o. Vestec 2 537 01 Chrudim tel: 728435970; 469622944

Nábytok: - atypický - zo vzácnych drevín - zákazkový a štýlový. Reštaurovanie starožitností a nábytku. Výroba a montáž: - dvere - schody - reprobedne a reprosústavy - výroba parapetov z masívu - parapety. Zákazková výroba: - ozvučníc pre Hi-Fi štúdia a posluchové štúdiá

Spoločnosť ponúka luxusné postele pre lepší spánok.

Zaoberáme sa predajom skríň. Skrine nielen osobne dovezieme, ale aj donesieme až na miesto ktoré si zvolíte. Skrine vždy po doručení kontrolujeme či nedošlo počas prepravy k poškodeniu. Skrine s dopravou zadarmo až do obývačky.

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01