K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

Výhradné zastúpenie britského výrobcu. Naša spoločnosť je zameraná na predaj kovového nábytku. Nábytok ponúkame od európskych výrobcov - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK. V našom kamennom a internetovom obchode nájdete sortiment kovového nábytku pre dielne a priemysel: - dielenské kovové skrine - univerzálne, mobilné, ...

Predaj, e-shop: - matrac - postele - nábytok - posteľná bielizeň.

Kuchynské štúdio. Kuchyňa Opava. Návrh, projekcia, predaj, montáž: - kuchyňa na mieru - kuchynský nábytok - kuchynské linky. Výroba kuchýň.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Výroba nábytku: -kuchynské linky -vstavané skrine -písacie stoly -kúpeľňový nábytok.

Sme rýdzo česká firma, ktorá ponúka služby zákazkovej stolárskej výroby. Vyrábame z masívu a guľatiny. Vyrábame všetok nábytok vrátane vstavaných skríň, záhradného nábytku atď. Vykonávame renovácie kuchýň. Spokojný zákazník je vždy na prvom mieste.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Spoločnosť ENTIRE servis s.r.o. so sídlom v Plzni sa zaoberá predovšetkým nákladnou vnútroštátnou a medzinárodnou cestnou dopravou nad 3, 5 t a špedíciou. Ďalej zaisťujeme služby v oblasti nákladnej a špeciálnej dopravy (nosiče lodných kontajnerov, autá s hydraulickým čelom), denné a jednorazové rozvozy, (odvoz tovaru z obchodov k zákazníkovi) a ...