K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba: -nábytok -schodisko -kuchyňa -atypické dvere a zárubne na zákazku.

Heinich interiér. Projekcie, návrhy, výroba, dodávka, montáž, predaj: - interiéry - nábytok, stoly, stoličky, skrine - drevené schody, schodiská - dvere - drevené stavby, altány, tradičné krovy, zimné záhrady. Práca: - stolárske, stolárske. Architektonické služby: - interiéry, bytový architekt.

Stavebné práce, rekonštrukcie: - byty, kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa a nábytok na mieru - dlažby, obklady, plávajúce podlahy - likvidácia stavebného odpadu.

Stolárstvo. Výroba a montáž: -klenbové okná, obklady, schody a sústružené zábradlie, dvere, podlahy z masívu, plávajúce podlahy, atypické výrobky, zateplenie a obloženie pôdnych priestor -nábytok na zákazku, kuchynské linky -sadrokartón na drevený rošt. Predaj: -stavebný materiál -zábradlie-vonkajšie, vnútorné -plotové ...

Predaj nábytku: -stoly, konferenčné stolíky -stolička -bytové doplnky -darčekové predmety.

Kuchyňa, výroba kuchýň. Naše zostavy sú svojou kvalitou porovnateľné s tradičnými výrobcami a pri výrobe je používané odolných fólií a samozrejme aj lamina.

Výroba: -výroba nábytku -stolárstvo.

Výroba: -výroba nábytku -stolárstvo

Sme interiérové štúdio zaoberajúce sa navrhovaním a kompletným vybavením interiérov, s ktorým vám poradí náš bytový dizajnér. Nájdete u nás široký sortiment prevažne českých, nemeckých dodávateľov a výrobcov nábytku, kuchýň, podláh, osvetlenia, tapiet, tekutých tapiet, dekorácií, doplnkov a mnoho ďalšieho. Grafika, maľba, design - maľby na ...

Bytové a kuchynské štúdio IDEAL. Maloobchod,predaj: -sedačky -nábytok -hojdacie siete -kuchyňa -postele -komody -obrazy a dekorácie.

Bytové a kuchynské štúdio IDEAL. Maloobchod,predaj: -sedačky -nábytok -hojdacie siete -kuchyňa -postele -komody -obrazy a dekorácie.

Stolárstvo, podlahárstvo - detský nábytok - vnútorné priestory - kuchyne a kúpeľne - reklamy a propagácia - vonkajšie priestory

Stolárska výroba nábytku na zákazku: -kuchyňa -bytové doplnky. Výroba: -čalúnený nábytok.

Predaj kancelárskeho nábytku Showroom, Boretická 1, Praha 9 - Počernice

Stavebné a stolárske práce: - eurookná, eurodvere, špaletové okná, protipožiarne masívne interiérové dvere, nábytok z masívu, nábytok z lamina, vstavané skrine, pulty, bary, obloženie, pergoly, ploty, atyp. nábytok z dreva - domy na kľúč - chodníky, parkovisko, úpravy vstupov, revitalizácia byt. jednotiek, zateplenie budov, hydroizolácia ...

Stolárstvo. Stolárstvo. Výroba, predaj: -kuchynské linky s dvierkami potiahnutými fóliou, liatina s ABS hranami -detské izby, spálne -obývacie a odkladacie steny -kúpeľne a rôzne doplnky -vstavané skrine -bytové doplnky -zákazková výroba.

Stolárstvo a čalúníctvo na zákazku. Zákazková výroba a predaj: - kuchyne, detské izby, kancelárie, sedacie súpravy, vstavané skrine - špecializovaná výroba atypického nábytku bez obmedzenia - špecializácia na kancelárske a reprezentatívne priestory, študentské izby, hotely a penzióny, chaty, obývacie zostavy detské izby, spálne, regály, ...

Stolárstvo, stolárske práce. Podlahárstvo, podlahárske práce. Výroba: - kuchyňa, kuchynský nábytok, jedálenské sety - stôl, stoličky - dvere - okná - schodisko - vstavané skrine - záhradné stavby.

Stolárstvo. -poradenstvo, návrh, výroba, predaj, doprava a montáž drevený nábytok, nábytku, na mieru, na zákazku. Kompletné vybavenie interiérov, interiéry: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané aj samostatné skrine, skriňa -vnútorné aj vonkajšie dvere, dverí -vráta -kancelársky nábytok a iné -materiál: masív, lacnejšie alternatívne ...

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Firma sa zaoberá predajom: - rozkladacie sedacie súpravy - polohovateľné postele pre zdravé spanie - čalúnený nábytok - sklopné postele - antialergické prikrývky a vankúše Klinset. .

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - bytové domy - priemyselné a komerčné objekty. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie. Predaj, E-shop: - kancelárske, manažérske, konferenčné stoličky - manažérske kreslá.