K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba nábytku, školského nábytku, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň, kuchynských liniek.

Výroba, predaj: -sedacie vaky -sedacie vaky.

Výroba, oprava: - čalúnený nábytok - reštaurovanie a opravy starožitného nábytku.

Stanislav Derych - Stolárstvo a Podlahárstvo je firma orientovaná na potreby zákazníkov zo súkromnej i štátnej sféry. Zameriavame sa predovšetkým na kvalitné produkty s vysokou pridanou hodnotou, vyrobené poctivou remeselnou prácou. Našou špecialitou sú repliky historických okien a dverí, spracované podľa pôvodných technológií a z kvalitných ...

Stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -interiéry na mieru - kuchyňa - lamino, masív, dyha. -detské izby -obývacie izby -spálňa -interiérové dvere -schody -kancelársky nábytok -vybavenie obchodov -predajné stánky (kiosky)

Stolárstvo. Zákazková výroba: -schodisko -vnútorné masívne dvere, zárubne -vchodové dvere, vráta -kuchyne, kuchynské linky -komody, skrine -záhradné domčeky, nábytok -postele -vinotéky, vybavenie vinární.

Práca: -renovácia: -dvere, kuchynské linky. Výroba dvere, vráta, okná a okenice.

Stolárske práce, výroba, predaj nábytku, bytových doplnkov. Remeslo: -stolár, stolár: -nábytok: -kuchynské linky, -atypický nábytok, -interiér na kľúč, -interiérové doplnky.

Murárstvo -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Maliarstvo nateračstvo lMontáže nabytku, podláh, sadrokartónu

Stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -kancelársky, kúpeľňový a záhradný nábytok -vstavané a šatňové skrine s posuvnými dverami -kuchyne, kuchynské linky -spálňa -zimné záhrady -pergoly -bary a svetelné rampy -predajné pulty a regály -dvere vchodové, interiérové a posuvné -vráta aj s možnosťou diaľkového ovládania -schody -palivové ...

Prevádzkujeme BAZAR | Elektro Gastro Nábytok s kamennou predajňou v Liberci už 19. rokom. Ponúkame prevažne značkové spotrebiče. Chladničky, chladnice, mrazničky, sporáky, vstavané sporáky a rúry, umývačky riadu, gastro vybavenie a sedacie súpravy. Plne funkčný preskúšaný tovar so zárukou už od 1500 Sk.

Predaj: -luxusný nábytok anglickej výroby -výrobné ceny.

Kožené sedacie súpravy. Firma BYTCENTRUM v.o.s. vznikla v roku 1992. Ako jedna z mála na českom trhu sa začala venovať výrobe a predaju kožených sedacích súprav, s možnosťou úprav rozmerov podľa požiadaviek zákazníka.

MP nábytok Šternberk Výroba na zákazku. Predaj: -záhradný kovový nábytok. Čalúnnictvo, čalúnické práce. Prevádzkareň: - Bielkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Prikryl.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok kuchyne, obývacie steny, detské izby, spálne, kancelárie, reštaurácie - drevené obklady.

Kuchynské štúdio. Výroba, maloobchod, predaj, montáže: -kuchynské linky, kuchyne. Predaj: -kuchynské dvierka -drezy, batérie, drviče odpadu -drôtený program -stolárske materiály -úchyty, kovanie, skrutky, lepidlá.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku vrátane dopravy, montáže z materiálu drevotrieska lamino (drevený aj pastelový dekor), hlavní výrobcovia Kronospan, Egger: -kuchynské linky -široký výber kovania, závesy (pánty), vstavané spotrebiče všetkých značiek (Miele....) -detský nábytok -kancelársky nábytok -vstavané skrine ...

Výroba - brány Natieračské práce Maliarske práce Odvoz - sute Rekonštrukcia a dodávka - kuchyňa Zatepľovanie budov Stavba - ploty - plotové stĺpikyvýroba - zábradlie - schodisko Búracie práce Opravy - historické a pamiatkové budovy Montáž - podhľady - ...

Zháňate žalúzie, rolety a ďalšiu tieniacu techniku v Plzni a okolí? Potrebujete odbornú montáž tieniacej techniky? Ponúkame predaj a montáž žalúzií, montáž tieniacej techniky, vstavaných skríň, zhrňovacie dvere, čalúnenie dverí, fólie do okien.

Špecializujeme sa na predaj kancelárskych stoličiek a kresiel, ktoré predávame on-line. Internetový obchod ponúka kancelárske, manažérske, ergonomické, detské kreslá a stoličky, barové a ďalšie stoličky. Pre domov aj kanceláriu. Tovar je tiež možné osobne prezrieť vo vzorkovej predajni.

J.& S.Doležalovi Výroba, predaj: -akvária -terária. Sklenárstvo výroba nábytku z lamina

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba nábytku, kuchynské linky, obývacie izby, detské izby, interiéry.

Hydrantové systémy, skrinky pre hasiace prístroje, výroba kovových skriniek.