K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Kuchyňa: -kuchyňa za najnižšie možné ceny -kuchynská linka 180 cm za 239 € -možnosť ľubovoľnej zostavy zo 65 modulov -pracovné dosky 590,- b.m. -15 000 skriniek stále skladom k dodaniu do týždňa -predaj na splátky od 10% v hotovosti. Ardo: -kompletný sortiment spotrebičov. !!!! pobočka !!!!!

Kuchynské štúdio. Výroba, predaj aj na splátky, montáže: -kuchyne, kuchynské linky. Predaj: -elektrospotrebiče ARDO. Grafické návrhy a cenové kalkulácie zadarmo. Sídlo firmy: -Bratislava-východ, Gravidné 102.

Výroba, predaj, montáž kuchýň na mieru. Grafické návrhy zadarmo. Predaj nábytku.

Kuchyňa Oresi: -grafické návrhy, cenové kalkulácie zadarmo -najkratšia dodacia lehota do týždňa -30.000 skriniek -doživotná záruka na kovanie -cenová garancia. Obchod kuchynským nábytkom, projektovú činnosť v oblasti návrhu kuchynských zostáv a príslušenstva spolu s profesionálnou montážou a zabezpečením logistických služieb.

Už desať rokov sa zaoberáme predajom, vývojom, distribúciou a montážou kuchynských liniek. V súčasnej dobe číta sieť Oresi viac ako 55 obchodov a s cieľom byť zákazníkovi čo najbližšie otvárame stále nové štúdiá. V roku 2009 sme rozšírili svoju pôsobnosť aj na Slovensko.

Stolárske práce. Návrhy, realizácia: - kompletné vybavenie exteriérov a interiérov. Zákazková výroba: - nábytok - dvere, okná - bytové doplnky.

Stolárstvo, stolárstvo, drevovýroba: - interiéry komerčných priestorov - kancelársky nábytok - barové a predajné pulty, nábytok pre ordinácie, lekárne - bytový nábytok - spálňa - detské a obývacie izby.

Kúpeľňové štúdio ponúka komplexnú realizáciu kúpeľní - 3D návrhy obkladov, dlažieb, sanity, vybavenie kúpeľní. Vykonávame aj realizácie a poradenstvo.

Stolárstvo, podlahárstvo. Vráta, schody, zábradlia, kuchynské linky, obývacie izby, spálne, vstavané skrine.

Kuchynské štúdio. Výroba, predaj: - kuchyňa - kuchynské zostavy, nábytok na mieru - materiál lamino, mdf, dyha, masív. Ďalšie služby: - konzultácie zadarmo - návrhy na počítači - záručný a pozáručný servis - doprava, vrátane odbornej montáže - drôtený a výsuvný program - vstavané domáce elektrospotrebiče - vitráže, drezy, ...

Predaj: - podlahové materiály - nábytok - matrac. Podlahárske služby.

Nábytkové štúdio. Zákazková výroba nábytku z lamina. Nábytok na mieru: - kuchynské linky - detské izby - spálňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok - vybavenie obchodov. Zameranie a návrhy zadarmo.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - bytový textil - metrový textil - koberce a linoleá.

Predaj: - bytový textil - galantéria -ponožkového a pančuchového tovaru Vybavenie interiérov - pokládka podlahových krytín

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...

Vykonávame zákazkovú výrobu nábytku, nábytok na mieru: -stolárske práce -truhlárske práce. -návrhy, realizácia a výroba kuchynských liniek -kuchynské linky -vybavenie kancelárií, obchodov, reštaurácií, penzióny a hotely a záhrad na mieru - záhradný nábytok, pergoly. Podlahy- drevené, vinyl, lamino. Terasové podlahy z exotického ...

Predaj, montáž - kuchynské linky - kancelársky nábytok - nábytok - vstavané skrine na mieru

Predaj - hobľované sušené dosky - lišty - plotovky všetkých tvarov a druhov - schodnica - rezivo Zákazková výroba - pergoly - z masívu a lamina - kuchyňa - pergoly - ploty - podlahy - vstavané skrine - vlastné výrobky (vešiaky, vínové regály, dvere, okná, záhradný nábytok, dosky na cestá, ...

Výroba vstavaných skríň a nábytku na mieru. Podľa priania zákazníkov zhotovíme na zákazku police, komody, nočné stolíky a menšie policové steny.

Maloobchodná predajňa: - masívne a kovové postele - lamelové rošty - matrac - lôžkoviny aj obliečky - špeciálny matrac pre dlhodobo ležiacich pacientov - rehabilitačné pomôcky, vozíky, lôžkoviny, vyšetrovacie lehátka.

Novootvorená predajňa: -spálňa -postele -rošty -matrace -obliečky -prikrývky

Kancelársky nábytok. Firma SCANDIUM bola založená v roku 2002 Jaroslavom Čechom a Pavlom Roubalom - dvoma spoločníkmi, ktorí sa už niekoľko rokov predtým pohybovali v oblasti kancelárskych a verejných interiérov. Hlavnými náplňami sú činnosti: - architektonická - konzultačný - poradenská - realizačné.