K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa na mieru -nábytok na mieru -vstavané skrine

Predaj: - nábytok - podlahy - elektrospotrebiče - vybavenie domácnosti Služby: - rekonštrukcia bytov

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -vstavané skrine -bytové doplnky Maloobchod, predaj: -drevomateriály -nábytkové kovanie Sklenárstvo.

Stavebné práce a stolárstvo. Poskytujeme tieto služby v oblasti stavebníctvo: -stavby na kľúč -inštalatérske a kúrenárske práce -špecialista na YTONG, HEBEL, POROTHERM -obkladačské práce, dlažby. -truhlárske práce -nábytok na mieru --repliky a rekonštrukcia dverí, okien a pod.

Úložné systémy pre garáže, sklady, pivnice a záhradné domčeky. Ponúkame komplexné riešenie úložných priestorov systémy na skladovanie športového vybavenia, záhradného náčinia, dielne, auto/moto potrieb v rodinných domoch, bytoch a ďalších bytových i nebytových priestoroch od zamerania, návrhu vr. grafické vizualizácie až po realizácii – v prípade ...

Služby: -návrhy a realizácia interiérov Výroba: -nábytok -dvere -okná -schody -obloženie

Predaj, e-shop: - nábytok - obývacie izby - spálňa - sedací nábytok - kúpeľňový nábytok

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok - postele - záhradné domčeky

Výroba: -pracovné kuchynské dosky -stoly

Maloobchod, predaj, e-shop: -nábytok -jedálenský nábytok -kancelársky nábytok -kúpeľňový nábytok -komody -spálňa

Predaj: - kancelárske potreby - kancelársky nábytok

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Šubrt Nábytok Hradec Králové a Východné Čechy - zákazkové stolárstvo - zákazková výroba nábytku - kuchynské linky - kuchyňa na mieru a pod. V regiónoch Hradec Králové, Pardubice, Jičín av ďalších okresoch naše zákazkové stolárstvo ponúka kuchynské linky. Kuchynské linky naše zákazkové stolárstvo vyrobia na mieru.

Stolárske práce: -zákazková výroba z masívu a lamina

Návrhy a zhotovenie interiérov. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - spálňa Stolárske práce.

Práce stavebné, stolárske a sklenárske. Výroba: - EUROOKNÁ s kovaním ROTO - vchodové a vnútorné dvere - domové vráta - presklené steny - výklady, náklady - izolačné dvojsklá. Zákazková výroba nábytku.

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...

Výroba - kuchynský nábytok - všetok nábytok na zákazku skrine, stoly, stoličky

Ponúkame Vám zákazkovú výrobu a ďalšie služby: – obývacie steny – vstavané skrine – kuchyňa – spálňa – detské izby – repliky starého nábytku – vyvýšené poschodia – okná - špaletové, atypické, portály - dvere - interiérové, vchodové – schodisko - samonosné, obklady existujúcich betónových schodov - interiéry - kancelárie, reštaurácie, ...

Výroba vstavaných skríň a kuchýň na mieru Vášmu priestoru