K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - kancelársky nábytok - komerčný nábytok - bytové doplnky - sedací nábytok - osvetlenie.

Predaj: - nábytok - kuchyňa - spálňa - sedačky - kancelársky nábytok

Píla, pilárska výroba. Výroba, montáž: - altány, pergoly - zrubové chaty, chalupy, domčeky - nábytok na mieru - dvere, schody

Práca: -truhlárske -podlahárske Výroba: -nábytok na mieru.

Predaj kuchynského vybavenia, výhradné zastúpenie - kuchynské drezy nerezové, drezové batérie - drviče - systémy odpadkových košov, sortérov.

Stolárstvo. Zákazková výroba - nábytok z masívu.

Predaj, eshop: - český značkový nábytok z masívu - poschodové a rozkladacie postele - jednolôžka a dvojlôžka - nočné stolíky - polica - komody - celomasívne skrine - bielizníky - písacie stoly - matrac.

Zákazková výroba: - kuchynské linky - nábytok - dvere - podlahy.

Stolárstvo, stolárske práce, výroba, dodávka, montáž: - okien (okná, okno) aj euro (eurookná) - dvere, schodiská - kuchyňa, kuchynský nábytok - interiérový nábytok pre nebytové aj bytové priestory - vstavané skrine.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Stolárske práce, výroba: - kuchyňa na mieru - nábytok na zákazku Rekonštrukcia bytových jadier.

Bazár, výkup: - nábytok Penzión pri Krtku Mánesova 990/18

Zákazková výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok

Internetový obchod, e-shop: - nábytok - stoly, stoličky - spálňa - šatníkové skrine

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku.