K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba nábytku na zákazku: -kancelársky nábytok -kuchyňa vrátane spotrebičov -detské izby -spálňa -okná, dvere -vstavané skrine -schodisko -nábytok pre hotely, reštaurácie -záhradné altány.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Zaoberáme sa: - tesnenie okien a dverí - opravy a rekonštrukcia okien a dverí - výroba a montáž nábytku na mieru - vstavané skrine, kuchyne - pergoly.

Náhradné diely na údržbu a opravy kovového nábytku pre školy, jedálne, športové zariadenia, úrady, zdravotnícke zariadenia.

Predaj, e-shop - bytové doplnky - nábytok - skrine - stolíky - dekorácia - šperky.

Stolárstvo Kinský Bytový a kúpeľňový nábytok, kuchynské linky, postele a spálne, detské izby, vstavané skrine, bytové doplnky. Vybavenie kancelárií, kancelárske stoly, knižnice, pracovné stoly, šatne, šatníkové skrine, bary, barové pulty, výčapy.

Činnosť: - vstavané skrine, kuchynské linky na míru - sádrové omítky - sadrokartón, rampy, podhľady, priečky

Predaj nábytku - sedací nábytok - spálňa, postele - kuchyňa.

E-shop - kancelársky nábytok - spálňa - knižnice - kuchyňa - sedací nábytok - detský nábytok - záhradný nábytok - bytové doplnky. Prenájom skákacích hradov.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok z LTD aj masívu, postele, vstavané skrine, dvere, obložky a vráta z masívu, laboratórny nábytok, kuchynské linky, postele, stoly, lavice atď.

Stavebno stolárska výroba Výroba - nábytok Špecializované stavebné činnosti (výkopové a zemné práce) Prípravné práce pre stavbu Úprava kovov

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok

Zaoberáme sa prácami v interiéri od návrhu až po samostatnú realizáciu.

Výroba - pergoly - altány - drevodomky Stolárstvo - nábytok - ploty - schody

Výroba: -nábytok -kuchyňa na mieru, kuchyňa, kuchynské linky -vstavané skrine na mieru -podkrovné vstavané skrine na mieru -predsieňové, odkladacie steny -pantové vstavané skrine na mieru -komody, stolíky na mieru -vybavenie do hotelových izieb -nábytok do spálne, obývacej izby -nábytok do detskej izby -kancelársky nábytok na ...

Zákazková výroba: -čalúnený nábytok, moderný dizajn aj starožitnosti -sedacie súpravy, taburety, postele, matrace na mieru -výber poťahových látok, koží a koženiek. Oprava, renovácia, rekonštrukcia: kostry (korpusy) nábytku -starožitný, čalúnený nábytok. Autočalúnnictvo: -kompletné čalúnenie interiérov automobilov, ...

Spálne, lôžkoviny, matrace, rošty, lôžka, nábytok. Zliatiny železa, medi, hliníka, cínu, zinku, olova.

Maloobchod, predaj: -kuchynský nábytok -sedací nábytok -stoly -postele -záhradný nábytok -kancelársky nábytok -kvetináče -grily -matrace

Výroba nábytku, dizajn interiéru - kuchyňa - spálňa - kúpeľne - vstavané skrine - interiérové dvere - plávajúce podlahy.